субота, 13 лютого 2016 16:14

Кандидата в президенти ФІФА підозрюють у зв'язках з організаторами "договорняків"

Кандидата в президенти ФІФА підозрюють у зв'язках з організаторами "договорняків"

Колишній глава Федерації футболу Бахрейну, а нині кандидат у президенти ФІФА шейх Салман бін Ібрагім Аль-Халіфа підозрюється в зв'язку з організаторами договірних матчів.

Про це повідомляє "Сегодня".

У 2010 році від імені Салмана і федерації Вілсон Радж Перумал, відомий в світі як король "договорняків", організував товариський матч зі збірною Того. Зустріч закінчилася перемогою Бахрейна з рахунком 3:0, при цьому п'ять голів були скасовані через офсайди. Після зустрічі з'ясувалося, що гравці, які виступали в складі Того, були самозванцями. Справжні гравці африканської збірної в той час проводили матч із Ботсваною.

Шейх Салман спростував інформацію про навмисний зв'язок зі злочинцем.

"Ми нічого не знали. Коли хтось привозить до вас збірну Того, ви не знаєте цю команду. Як я можу знати їх гравців? Коли про це стало відомо, ми співпрацювали з представниками ФІФА, щоб зрозуміти, що сталося. ФІФА вжила заходів проти агента", - заявив шейх.

Відзначимо, що Перумала за договірні матчі засуджували до ув'язнення в Сінгапурі в 1995 році. У 2011 році він отримав два роки в'язниці за організацію подібних матчів у Фінляндії.

Зараз ви читаєте новину «Кандидата в президенти ФІФА підозрюють у зв'язках з організаторами "договорняків"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути