субота, 12 вересня 2015 17:32

Йовічевич може поміняти "Карпати" на Іспанію

Йовічевич може поміняти "Карпати" на Іспанію
Контракт Йовічевича з львівським клубом закінчується через три місяці

Наставник львівських "Карпат" може покинути команду. Ігор Йовічевіч може продовжити свою тренерську кар'єру в Іспанії. За повідомленнями ЗМІ, в послугах нинішнього головного тренера львів'ян зацікавлені два іспанські клуби.

В Йовічевича, який свого часу виступав у складі другої команди мадридського "Реала" і досконало володіє іспанською мовою, не виникне жодних проблем з адаптацією. Втім, як у потенційних роботодавців не виникне жодних труднощів з компенсацією "Карпатам" - контракт Йовічевича з львівським клубом закінчується через три місяці.

Єдине чого побоюються іспанці - це конкуренція з боку клубів інших країн. Вже зараз є інформація про те, що контракт Йовічевичу пропонує клуб елітного дивізіону Бельгії. На думку іспанських журналістів, це - "Шарлеруа", який дуже слабо розпочав нинішній сезон, після потрапляння в Лігу Європи за підсумками минулого чемпіонату.

Зараз ви читаєте новину «Йовічевич може поміняти "Карпати" на Іспанію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути