вівторок, 24 січня 2012 10:26

Ібрагімовича визнали кращим гравцем Серії А в 2011 році

Ібрагімовича визнали кращим гравцем Серії А в 2011 році

Нападаючий "Мілана" Златан Ібрагімович визнаний кращим гравцем 2011 року в серії А за версією футболістів, тренерів, суддів та журналістів.

30-річний форвард в минулому сезоні виграв з "Міланом" скудетто і Суперкубок країни. Шведський футболіст в 29 матчах забив 14 м'ячів і зробив 11 гольових передач.

Крім Ібрагімовича, на звання кращого гравця претендували Антоніо Ді Натале, Пабло Армеро (обидва - "Удінезе"), Алессандро Неста, Тіаго Сілва, Кевін-Прінс Боатенг (усі - "Мілан"), Тьягу Мотта, Андреа Раноккія (обидва - "Інтер"), Клаудіо Маркізіо ("Ювентус"), Марек Гамшик, Едінсон Кавані. Крістіан Маджо (усі - "Наполі").

Кращим тренером став Массіміліано Аллегрі ("Мілан"). Головний тренер збірної Англії, італієць Фабіо Капелло отримав спеціальний приз від ЗМІ.

"Удінезе" став кращою командою року.

Приз за видатну кар'єру отримали чемпіон світу-2006 Фабіо Каннаваро і багаторічний лідер "Ювентуса" Алессандро Дель П'єро.

Зараз ви читаєте новину «Ібрагімовича визнали кращим гравцем Серії А в 2011 році». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути