понеділок, 25 квітня 2016 16:55

Ібрагімович відмовився грати в Китаї за 75 мільйонів євро

Ібрагімович відмовився грати в Китаї за 75 мільйонів євро
Златан Ібрагімович

Нападник французького ПСЖ Златан Ібрагімович відмовився від підписання контракту з китайським клубом із зарплатою у 75 мільйонів євро. Про це 25 квітня повідомляє Le 10 Sport.

За інформацією видання 34-річний форвард збірної Швеції готовий переїхати в Китай тільки за умови, що його зарплата складе 100 мільйонів євро в рік. Клуб, який запропонував шведу суму у 75 мільйонів, не називається.

23 березня повідомлялося, що уряд Китаю запропонує Ібрагімовичу контракт на 75 мільйонів євро в рік. Передбачалося, що швед стане обличчям національної футбольної ліги і буде виступати від одного з місцевих клубів.

Я отримую непристойні гроші, порівняно з 99,9% населення - Хуан Мата

Контракт Ібрагімовича з ПСЖ закінчується влітку 2016 року. У поточному сезоні на його рахунку 32 голи в 27 матчах за паризький клуб, який 13 березня достроково став чемпіоном Франції, а 24 квітня завоював Кубок французької ліги.

У Лізі чемпіонів паризький клуб дійшов до чвертьфіналу, де за сумою двох матчів поступився англійському "Манчестер Сіті" (2:3).

Зараз ви читаєте новину «Ібрагімович відмовився грати в Китаї за 75 мільйонів євро». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути