середа, 12 грудня 2012 08:37

Ібрагімович оформив перший хет-трик у складі ПСЖ

Ібрагімович оформив перший хет-трик у складі ПСЖ
Хет-трик Ібрагімовича допоміг ПСЖ обіграти "Валансьєн" ФОТО: ru.uefa.com

Завдяки хет-трику Златана Ібрагімовича "Парі Сен-Жермен" обіграв "Валансьєн" (4:0) і скоротив відставання від лідируючого в чемпіонаті Франції "Ліона" до двох очок.

Втім, у "Ліона" в запасі є матч з аутсайдером першості "Нансі", а вже в найближчу неділю дві найсильніші команди чемпіонату зійдуться в Парижі.

Ібрагімович відкрив рахунок на кінець півгодини, підправивши м'яч у сітку після удару Езекіеля Лавецці. На початку другого тайму лідер "ПСЖ" подвоїв перевагу, розторопно зігравши на добиванні. П'ятьма хвилинами пізніше в активі форварда збірної Швеції було вже три голи - Жеремі Менез виманив з воріт Ніколя Пеннето, після чого Ібрагімович відправив м'яч вже у порожню сітку, забивши свій 17-й гол у першості. Остаточний результат встановив Лавецці, який переграв Пеннето віч на віч.

"Валансьєн", який у разі успіху міг наздогнати "ПСЖ", залишився на п'ятому місці при рівній кількості очок з "Ренном", поступившись "Ніцці" - 0:1. Програму вівторка завершила зустріч, в якій "Лілль" переміг "Тулузу" з рахунком 2:0.

Зараз ви читаєте новину «Ібрагімович оформив перший хет-трик у складі ПСЖ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути