понеділок, 16 квітня 2012 10:14

Хокейна збірна України програла Австрії на старті чемпіонату світу
7

Фото: ФОТО: fhu.com.ua

Збірна України ускладнила собі завдання виходу у ТОП-дивізіон чемпіонату світу з хокею. На старті турніру у Дивізіоні IА підопічні Анатолія Хоменка поступилися збірній Австрії - 4:5.

Багато чого, якщо не сказати все, українці втратили на початку другого періоду, коли протягом двох хвилин шайба тричі опинялася в наших воротах. Тренерський штаб уже після третього гола прийняв рішення замінити Ігоря Карпенко, який почав гру у старті, на Михайла Балабана, проте до середини матчу рахунок був вже просто катастрофічним для українців - 1:5.

До честі "синьо-жовтих", до кінця основного часу вони зуміли скоротити відставання до мінімуму. На більше не вистачило - Україна поступилася 4:5. Наступний матч наша команда проведе у понеділок проти збірної Угорщини, повідомляє Террикон.

Анатолій Хоменко (головний тренер національної збірної команди України):

"Ми були готові до цього матчу. Хлопці дуже хотіли перемогти, але заробили непотрібні вилучення. В результаті чого ми отримали непотрібні голи.

Було величезне бажання, яке вилилося у вилучення, що зламали нам гру. Але за рахунку 1:5 ми не зупинилися, проявили характер і ледь не врятували матч".

Також головний тренер нашої команди відзначив якість арени "Стожіце": "Хороша арена. У нас немає ніяких претензій до роботи персоналу та організації чемпіонату".

Україна – Австрія – 4:5 (1:1; 2:4; 1:0)

Україна: Карпенко (Балабан, 22:24 – 59:02). Побєдоносцев – Люткевич, Климентьєв – Ємельяненко, Наваренко – Ісаєнко, Петрухно. Матерухін – Шафаренко – Тимченко, Касянчук – Яковенко – Доніка, Міхнов – Бондарєв – Пастух, Торяник – Заблудовський – Рамазанов, Бобкін.

Голи: 0:1. М. Гайєр (Хербургер, С. Гайєр, 3:01 – більш.), 1:1. Тимченко (Касянчук, Матерухін, 13:07), 1:2. Раффль (Траттніг, С. Ульмер, 20:47), 1:3. Кірішіч (Хербургер, М. Гайєр, 21:36), 1:4. Вельзер (С. Ульмер, Грабнер, 22:24), 1:5. Кох (Вельзер, 29:18), 2:5. Побєдоносцев (Люткевич, Матерухін, 32:20 – більш.), 3:5. Тимченко (Побєдоносцев, Шафаренко, 34:36), 4:5. Тимченко (Матерухін, 57:02 – більш.).

Штраф: 20 – 10

Кидки: 27 – 25

Найкращі гравці: Тимченко – Вельзер

Зараз ви читаєте новину «Хокейна збірна України програла Австрії на старті чемпіонату світу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути