четвер, 12 квітня 2012 13:29

Хокейна збірна України взяла реванш у Японії

Хокейна збірна України взяла реванш у Японії
Збірна України святкує перемогу над "самураями" ФОТО: sport.segodnya.ua

Збірна Україна взяла реванш за першу в своїй історії поразку від Японії. У понеділок наші хокеїсти поступилися "самураям" 2:3 в овертаймі, а в середу вже святкували перемогу - 3:1, повідомляє "Сегодня".

Матч в Броварах був останнім перед поїздкою України на чемпіонат світу в Першому Дивізіоні. Провести підопічних Хоменко прийшла пара сотень уболівальників, і побачене ними - оптимізму не додало. Чи то хокей в Азії піднявся до європейських висот, чи то український рівень опустився до азіатського.

Японці, яких ми свого часу об'їжджали на одному ковзані, тепер подовгу замикали синьо-жовтих в зоні. І лише блискуча гра голкіпера Ігоря Карпенка дозволила Україні взяти реванш. Світлою плямою бляклої гри стала реалізація більшості: у другому періоді за рахунку 1:1 Міхнов і Доніка двічі чітко розіграли зайвого, що і принесло нам переможні - 3:1.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Хокей. Збірна України програла Японії в контрольному матчі

"З такою грою хоч би не вилетіли до групи В, а про топ-дивізіон і мріяти не варто!", - Загальний настрій вболівальників після матчу. Гідно відповісти скептикам збірна України може вже на Пасху: 15 квітня в першому матчі ЧС українці зіграють з фаворитом - командою Австрії.

Андрій Міхнов, форвард збірної України: "Ми повернулися з Гомеля після важкого тренувального збору, тому розкаталися тільки до другого матчу. Результат в цих зустрічах був неважливий. Ми не грали на результат, а награвали схеми і вкочувалися у гру. Потішило те, що реалізовували більшість, але все одно треба краще реалізовувати свої моменти. Нова схема ЧС цікавіше, ніж була раніше: всі команди рівні і будуть втрачати один з одним очки, не буде прохідних матчів і навряд чи буде команда, яка без втрат пройде весь турнір".

Україна – Японія – 3:1 (1:1; 2:0; 0:0)

Україна: Карпенко. Климентьєв – Ємельяненко, Ісаєнко – Наваренко, Побєдоносцев – Петрухно, Кугут – Алексюк. Матерухін – Шафаренко – Бобкін, Касянчук – Яковенко – Доніка, Міхнов – Бондарєв – Пастух, Торяник – Заблудовський – Рамазанов.
Голи: 1:0. Доніка (Касянчук, Климентьєв, 8:09), 1:1. Кудзі (Р. Танака, 9:30), 2:1. Міхнов (Ісаєнко, Пастух, 26:40 – більш.), 3:1. Доніка (Касянчук, Климентьєв, 29:41 – більш.).

Штраф: 16 – 14

Зараз ви читаєте новину «Хокейна збірна України взяла реванш у Японії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути