четвер, 07 липня 2011 10:07

Хокей. Годинюку дали на додачу юніорську та молодіжну збірні України

Хокей. Годинюку дали на додачу юніорську та молодіжну збірні України

Відтепер юніорську (до 18 років) і молодіжну (до 20 років) збірну України з хокею тренуватиме один і той же фахівець - Олександр Годинюк.

Офіційно про це стало відомо після засідання Виконкому федерації хокею України, яке відбулося 6 липня у Києві.

Керівники ФХУ на чолі з Анатолієм Брезвіним цілком довірилися відомому в минулому захиснику "Сокола", енхаелівських "Торонто", "Калгарі", "Флориди" і "Хартфорда" Олександру Годинюку (41 рік). Вислухавши доповідь Олександра Олеговича про підготовку та виступ юніорської збірної України на ЧС-2011 в Донецьку, члени Виконкому одноголосно проголосували "за" продовження контракту з Годинюком, який минулої весни повернув наших юніорів з другого в перший дивізіон світового хокею.

Враховуючи, що Олександр Годинюк досяг певного результату з юніорами і за два роки добре вивчив кадровий потенціал українських "молодогвардійців", члени Виконкому запропонували коучу повторити фокус і витягнути з трясовини дивізіону II молодіжну збірну України, яка понизилася в класі за підсумками ЧС-2010 на чолі з наставником Олександром Савицьким.

Годинюк, який вигравав "золото" чемпіонату світу з молодіжною збірною СРСР в 1989 році, не став заперечувати проти сумісництва. Пост головного тренера юніорської та молодіжної збірної України довірено Годинюку на безальтернативній основі!

Нагадаємо, що крім збірних команд свій тренерський геній Годинюк спробує проявити і на клубному рівні в "Соколі", де молодий фахівець змінив у "штурвала" самого Олександра Сеуканда.

Зараз ви читаєте новину «Хокей. Годинюку дали на додачу юніорську та молодіжну збірні України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути