пʼятниця, 16 березня 2018 01:11

Хацкевич розповів причини поразки "Динамо"

Хацкевич розповів причини поразки "Динамо"
Хацкевич об'єктивно оцінив матч проти Лаціо. Фото: telegraf.com.ua

"Динамо" завершило свій виступ в Лізі Європи. Прокометував поразку своїх підопічних головний тренер киян Олександр Хацкевич.

"Враховуючи склад Лаціо, ми передбачали, що буде агресивний початок від суперника. Ми дуже низько сіли, віддали ініціативу, контргри ніякої не було. Ми цей натиск витримали, але просто пропустили після стандарту. Не вистачило, насправді, досвіду міжнародних матчів. У нас дуже мало таких ігор в чемпіонаті", - сказав Хацкевич.

Також наставник "динамівців" об'єктивно оцінив можливості своїх підопічних та визнав, що "Динамо" було слабше за "Лаціо".

"Все-таки рівень гравців Лаціо набагато вищий, ніж наших гравців. Це треба визнати. Нам не вистачило досвідчених гравців в середині поля, в опорній зоні. Ми там повністю, особливо в перші хвилини, провалили гру. Поступово ми налагодили гру і володіли м'ячем, але клас футболістів на сьогоднішній день вищий у команди Лаціо.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Стали відомі всі учасники 1/4 фіналу Ліги Європи

В цілому головний тренер "динамівців" визнав, що на разі команда продемонструвала максимум. І на більше нинішній склад команди не здатен через брак досвіду та майстерності.

"Звичайно, ми хотіли пройти далі. Але не вийшло, на жаль. Я подякував хлопцям за той час, що ми провели у Лізі Європи. Нам особливо нема коли засмучуватися, бо в неділю на нас чекає достатньо важкий матч перед паузою на матчі збірної. Я подякував хлопцям і сказав, що тільки в таких матчах можна побачити клас наших гравців. І я ще раз можу їм сказати величезне "дякую", - передає слова тренера football24.ua.

"Динамо" вилетіло з розіграшу Ліги Європи. У матчі відповіді кияни не спромоглись бодай раз влучити в площину воріт суперника. Закономірні 0:2 та завершення єврокубкового сезону для українських команд.

Зараз ви читаєте новину «Хацкевич розповів причини поразки "Динамо"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути