пʼятниця, 23 квітня 2010 13:47

Грозному запропонували очолити "Олімпіакос"

Грозному запропонували очолити "Олімпіакос"

Відомий український тренер В"ячеслав Грозний, який минулого тижня подав у відставку з посади наставника київського "Арсеналу", розповів, що вже в період літнього міжсезоння спробує визначитися з новим місцем роботи.

"Зараз, перш за все, хочу відпочити. Завершиться чемпіонат, відкриється трансферне вікно, тоді і буду шукати новий колектив, - цитує Грозного "Львівська газета". - Можливо, ще буду працювати в "Олімпіакосі". Мені дзвонили агенти, цікавилися, чи не хочу попрацювати в Греції.

Але поки конкретної відповіді не дав. Хочу відпочити, вивчити пропозицію. А те, що взимку погодився на роботу в "Арсеналі", не шкодую. Все-таки попрацював вдома. У цій роботі є і плюси. Вдалося змусити футболістів, за винятком гри з "Таврією", грати в інший футбол ".

Нагадаємо, рішення про свою відставку з посади головного тренера "Арсеналу" Грозний прийняв після розгромної домашньої поразки від "Таврії" – 6:1. У своїх наступних коментарях тренер недвозначно давав зрозуміти, що не виключає варіанту, що у цій зустрічі гравці його "сплавили".

За матеріалами Динамо Киев от Шурика

Зараз ви читаєте новину «Грозному запропонували очолити "Олімпіакос"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути