пʼятниця, 16 квітня 2010 11:49

В"ячеслав Грозний подав у відставку

В"ячеслав Грозний подав у відставку

Сьогодні вранці відбулася зустріч президента футбольного клубу "Арсенал" (Київ) з головним тренером команди В"ячеславом Грозним, після якої Грозний дав короткий коментар

"У зв"язку з тим, що повну відповідальність за результат матчу і за гру команди несе головний тренер, я попросив президента "Арсенала" про відставку. Я здивований вчорашньою грою команди, вона не повинна була так грати. Але в будь-якому випадку відповідальність на мені".

У свою чергу президент "Арсеналу" Вадим Рабинович сказав, що прохання Грозного про відставку задоволено, але при цьому зауважив, що вина за поразку в матчі з "Таврією" лежить на всіх - починаючи від президента, закінчуючи технічним працівниками клубу.

"Хочу сказати вам чесно - я ще повинен це пережити. Але зміни в команді будуть. Треба йти далі. Будемо шукати свою гру. Повірте мені, "Арсенал" ще буде перемагати", - говорить Рабинович.

Президент "Арсеналу" зробив також заяву, в якій вибачився перед уболівальниками за матч з сімферопольцями, відзначивши, що така гра є неприпустимою.

"Ніхто з гравців і тренерів "Арсеналу", які були на поле в грі з "Таврією", не поїде на наступну гру нашої команди в Кривий Ріг. Всі вони будуть на базі команди до тих пір, поки ми не розберемося в тому, що сталося в команді та на полі. До остаточних висновків "Арсенал" в іграх Прем"єр-ліги будуть представляти ті тренери і гравці, які не були задіяні в минулому матчі", - запевнив Вадим Зіновійович.

Нагадаємо, вчора в рамках 25 туру Прем"єр-ліги "Арсенал" у домашньому матчі з розгромним рахунком 1-6 програв сімферопольській "Таврії".

За матеріалами ФК "Арсенал"

Зараз ви читаєте новину «В"ячеслав Грозний подав у відставку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути