неділя, 05 лютого 2017 11:00

Гравець "Челсі" забив фантастичний м'яч

Гравець "Челсі" забив фантастичний м'яч

Півзахисник лондонського "Челсі" Еден Азар забив м'яч після сольного проходу з середини поля у матчі 24-го туру англійської прем'єр-ліги з "Арсеналом".

Зустріч відбулася в суботу, 4 лютого, і завершилася з рахунком 3:1 на користь "Челсі". На 53-й хвилині матчу Азар підхопив м'яч у центральній лінії поля, обіграв трьох суперників і відправив снаряд у сітку воріт Петра Чеха.

"Завжди приємно забивати красиві голи, особливо проти великих команд. Мені повністю сподобалася і гра, і голи. Ми забили три красивих м'яча і заслужили перемогу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українець забив красивий м'яч за "Фенербахче"

Ми створили багато моментів, але в контратаках могли б зіграти і трохи краще. Ми залишаємося на першому місці, впевнені в собі і хочемо на ньому закінчити сезон", - сказав Азар.

У турнірній таблиці чемпіонату Англії "Челсі" займає перше місце. Після 24 матчів в активі підопічних Антоніо Конте 59 очок. "Арсенал" йде на третьому рядку. "Каноніри" набрали 47 балів.
Зараз ви читаєте новину «Гравець "Челсі" забив фантастичний м'яч». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути