четвер, 25 серпня 2011 16:55

Горан Попов тікав від журналістів
12

Фото: Фото: Ірина КОЗЮПА

Сьогодні, 25 серпня, київське "Динамо" зіграє матч-відповідь четвертого кваліфікаційного раунду Ліги Європи проти болгарського "Літекса". Поєдинок у Ловечі приніс киянам перемогу — 2:1. Для виходу у груповий етап турніру команду Юрія Сьоміна влаштує і нічия.

Напередодні на тренувальній базі команди у Конча-Заспі "Динамо" провело регламентну прес-конференцію та відкрите тренування.

Поспілкуватися з пресою Юрій Сьомін прийшов у супроводі капітана "Динамо" Олександра Шовковського. Один із репортерів відразу звернув увагу на зачіску СаШо. Волосся футболіста стало коротшим.

"Ви змінили зачіску на фарт?", - поцікавився журналіст.

"А яке це має відношення до справи", - Шовковський явно не був налаштований на розмову про своє волосся. Олександр взагалі виглядав дуже зосередженим.

"Власне, ми для цього тут і збираємось. Нам потрібно привести у порядок свої думки щодо майбутньої гри, добре підготуватись. До роботи потрібно ставитися серйозно. А пожартувати ми завжди встигнемо", - пояснив капітан.

У свою чергу Сьомін закликав уболівальників "Динамо" менше критикувати команду.

"Наші прихильники дуже багато нас критикують, а хотілося б, щоб вони на стадіон приходили активніше. Нам потрібна їхня допомога. На матчі з "Кривбасом" та "Арсеналом" на стадіоні було багато вільних місць."

На матч з "Літексом" Юрій Павлович визначився на 90%. Сьомін сподівається, що у команді не буде нових втрат. Також коуч "біло-синіх" пообіцяв, що надалі на матчі єврокубків команда одягатиме клубні костюми.

Не обійшлося і без запитання про потенційного новачка команди — Владіміра Вайсса.

"Сьогодні його на тренуванні не буде. Думаю, у ситуації з його трансфером поки є багато питань. Як це все вирішиться, я сказати не можу."

Футболісти спілкуватися з пресою особливого бажання не виявляли. Македонець Горан Попов, побачивши людей з мікрофонами і камерами, побіг швидше за самого Болта. Задовольнити інтерес преси погодився Артем Мілевський, якого журналісти взяли у щільне кільце.

А от репортера каналу "Аль-Джазіра" Міля не цікавив. Журналіст виглядав марокканця Бадра Ель Каддурі, який участі у тренуванні не приймав. Він навіть зупинив Максима Коваля і поцікавився у нього, де Каддурі. Голкіпер тільки розвів руками, мовляв, нема.

Здивував присутніх бразилець Бетао. Футболіст вільно відповідав на питання російською, але просив формулювати їх якомога зрозуміліше.

Всього участь у тренуванні взяли участь 20 футболістів. 18 гравців потраплять у заявку на матч з "Літексом".

Поєдинок киян з чемпіоном Болгарії розпочнеться сьогодні о 20:00. Пряма трансляція матчу пройде на телеканалі 2+2.

Зараз ви читаєте новину «Горан Попов тікав від журналістів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути