понеділок, 22 серпня 2011 15:25

"Літекс" замовив 30 шоколадних батончиків в день матчу з "Динамо"

"Літекс" замовив 30 шоколадних батончиків в день матчу з "Динамо"

Болгарський "Літекс" на матч-відповідь відбіркового раунду Ліги Європи проти "Динамо", який відбудеться 25 серпня, до Києва прилетить у середу о 11.45.

На гру в столиці України, як стало відомо "Чемпионат.com", болгарський клуб офіційно замовив 125 квитків для своїх уболівальників. Після розміщення в готелі "Інтерконтиненталь" і обіду, ввечері "Літекс" проведе передігрове тренування на стадіоні "Динамо". Перед нею головний тренер команди Любослав Пенєв зустрінеться з журналістами.

Примітно, що у своєму райдері на матч у Києві болгари, крім традиційних побажань у вигляді чаю, кави, фруктів, 115 пляшок мінеральної води, замовили в роздягальню в день гри 30 шоколадних батончиків.

Ночувати в Києві після матчу з українцями "Літекс" не планує. Відразу після гри болгари вирушать до аеропорту "Бориспіль".

Нагадаємо, київське "Динамо" з рахунком 2:1 на виїзді обіграло болгарський "Літекс" у першому матчі вирішального кваліфікаційного раунду Ліги Європи-2011/2012.

Зараз ви читаєте новину «"Літекс" замовив 30 шоколадних батончиків в день матчу з "Динамо"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути