четвер, 12 липня 2012 18:55

"Головне - щоб Рубена назад на батьківщину не потягнуло" - Гайдаш

"Головне - щоб Рубена назад на батьківщину не потягнуло" - Гайдаш
Гайдаш: "Рубен має замінити Мілевського". Фото: time-football.com

Аргентинський форвард "Вільярреала" Марко Рубен, якого ось-ось має підписати київське "Динамо", покликаний замінити в команді Артема Мілевського. Останній, швидше за все, буде виставлений на трансфер, оскільки, як і Алієв, не виправдав наданої тренерським штабом довіри.

Про це в коментарі Gazeta.ua сказав колишній нападник сімферопольської "Таврії" Олександр Гайдаш.

"В "Динамо" немає такого напливу аргентинців, як у тому ж "Металісті". І тут багато чого буде залежати від того, наскільки Рубен зі своїм менталітетом психологічно зможе швидко адаптуватися в клубі, чи зуміють керівники створити умови, при яких футболіст не відчував би себе самотнім. Адже у аргентинців є слабкість: вони швидко встигають скучити за своєю країною, - зазначив Олександр.

"Що стосується ігрових якостей, то враховуючи цілі і амбіції "Динамо", керівництво не стало б купувати гравця на перспективу, їм потрібен досвідчений виконавець, який швидко заграє. Раз на нього звернули увагу, значить Рубен повинен підсилити гру команди. Головне - щоб вписався в ігрову схему команди. І як можна швидше", - вважає він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кранчар перейшов у "Динамо" - офіційно

Покупку Рубена слід розглядати як можливу заміну Артему Мілевському, говорить Гайдаш.

"Він, як і Алієв - а розглядати їх треба разом - не виправдали надій тренерського штабу, хоча кредит довіри до зими минулого сезону мали колосальний. Але нічим його не підкріпили. Замість цього, за ними зараз тягнеться шлейф чи то некерованих гравців, чи то ще якихось. Через свій характер обидва створили несприятливий мікроклімат в команді, заважають виконувати поставлені завдання. Алієва вже виставили на трансфер, на його позицію придбаний Кранчар. Мілевського після покупки Рубена може спіткати та сама доля", - вважає екс-форвард "Таврії".

Зараз ви читаєте новину «"Головне - щоб Рубена назад на батьківщину не потягнуло" - Гайдаш». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути