Ексклюзиви
понеділок, 25 листопада 2013 14:48

Футболісти "Говерли" заблукали на "Олімпійському"
10

Фото: ФОТО: Ірина КОЗЮПА

Футболісти ужгородської "Говерли" заблукали на НСК "Олімпійському" після матчу 17-го туру прем'єр-ліги проти столичного "Динамо". Це трапилося у змішаній зоні, куди гравці відправилися після гри.

Румунський легіонер Александру Дандеа разом зі ще одним одноклубником пройшли мікст-зону, а далі стали перед дилемою — направо чи наліво. Журналісти дали вірну підказку за що отримали подяку від ужгородців. Один із футболістів показав великий палець руки.

Нагадаємо, гості пропустили від "Динамо" три м'ячі. У киян відзначилися Дьємерсі Мбокані, Джермейн Ленс та Сергій Сидорчук.

"Ми непогано розпочали, особливо перші 20 хвилин, але пропустили два м'ячі, - сказав після матчу нападник "Говерли" Володимир Лисенко. - У другому таймі нам вже не було що втрачати. Нам потрібно було забивати голи, тому ми почали діяти впевненіше.

Суддівство? За перше коло претензій до арбітрів немає.

Зараз наше головне завдання — це перемогти "Таврію" і з трьома очками піти на перерву. На матчі з такими командами як "Шахтар" та "Динамо" навіть налаштовуватися не потрібно. Ти просто виходиш і граєш.

Ми самі винні у своїх помилках. Нам протистояла дуже сильна команда. Підсумковий рахунок матчу має бути трохи іншим. Ми повинні були забивати.

Мені, як вихованцеві "Динамо", дуже приємно виходити на поле проти такої команди. Хотілося зіграти краще, але так вийшло."

Захисник Володимир Єзерський взяв на себе провину за перший гол "Динамо".

"Якщо чесно, то мені здається, що у другому м'ячі киян була гра рукою. Але без відеоповторів про це важко говорити однозначно. Щодо першого голу, то там була моя помилка. Я загубив свого гравця.

Ми розуміли, що зараз кияни опинилися у важкій турнірній ситуації і їм потрібно брати очки. Ми вивчали суперника. Але, напевне, не дуже впевнено зіграли на своїй половині поля в обороні. Також ми не змогли використати ті моменти, які в нас виникали на контратаках. Якби нам вдалося забити один м'яч, то була б інтрига.

Для нас всі матчі важливі. "Динамо" і "Таврія" — це дві різні команди. Тепер ми будемо готуватися до гри із сімферопольцями. Ми у жодному разі немаємо права губити очки.

Мені здається, що рахунок має бути трішки іншим. У нас були моменти, які ми могли реалізувати", - зазначив Єзерський.

Футболісти "Динамо" традиційно проігнорували похід у мікст-зону.

Зараз ви читаєте новину «Футболісти "Говерли" заблукали на "Олімпійському"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути