понеділок, 30 жовтня 2017 20:11

Футболіст "Карпат" забив фантастичний м'яч у матчі з "Динамо"

Футболіст "Карпат" забив фантастичний м'яч у матчі з "Динамо"
Сергій Мякушко забиває голи зі стандартів у другому матчі поспіль

Сьогодні 14-й тур чемпіонату України завершиться матчем "Чорноморець" - "Маріуполь". Решта поєдинків пройшли на вихідних.

Тур відзначився кількома красивими м'ячами. Зокрема, варто виділити гол Сергія Мякушка у ворота київського "Динамо". Цей м'яч приніс "Карпатам" нічию з киянами — 1:1.

"Дуже важка гра з сильним суперником. Добре, що набрали одне очко. Мій настрій на гру з колишнім клубом? У нас зараз однаковий командний настрій на кожен матч - набирати максимально можливу кількість очок, оскільки турнірне становище абсолютно не дозволяє нам розслаблятися.

Що стосується моїх ударів зі штрафних, то у нас в команді класні воротарі, і їм цікаво забивати зі "стандартів" після тренувань. Ось і відпрацьовуємо такі удари.

Кажуть, у "Карпат" є тепер свій Алієв? Не знаю. Алієв - це Алієв. Я не Алієв, так що навряд чи такий з'явився. Головне, щоб мої удари приносили користь команді", - сказав Мякушко в коментарі телеканалу "Футбол 1".

Мякушко забиває голи зі стандартів у другому матчі поспіль.

"Зірка" здобула третю перемогу у поточному чемпіонаті України. У матчі 14-го туру чемпіонату України підопічні Романа Монарьова на своєму полі обіграли претендента на "бронзу" полтавську "Ворсклу".

Долю зустрічі вирішив один точний удар у виконанні Олексія Чичикова, який виступав раніше за полтавський колектив.

"Зоря" втратила перемогу в другому матчі поспіль, виграючи у два голи. "Олександрія" змогла відігратися у другому таймі — 2:2. Відзначимо перший гол у виконанні луганчан, який провів Юрі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гравець "Зорі" забив м'яч з центру поля

Наступний тур чемпіонату України пройде 4-5 листопада. Лідируюча трійка виглядає таким чином: "Шахтар" - 33 очки, "Динамо" - 26, "Олімпік" - 24.

Зараз ви читаєте новину «Футболіст "Карпат" забив фантастичний м'яч у матчі з "Динамо"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути