четвер, 31 жовтня 2013 18:54

ФФУ підтвердила дискваліфікацію Ярмоленка

ФФУ підтвердила дискваліфікацію Ярмоленка

Контрольно-дисциплінарний комітет Федерації футболу України підтвердив раніше озвучену в ЗМІ інформацію про двоматчеву дискваліфікацію півзахисника "Динамо" Андрія Ярмоленка за червону картку.

"За небезпечну атаку суперника з ризиком нанесення травми у матчі 14-го туру чемпіонату "Динамо" Київ — "Іллічівець" Маріуполь футболіста ФК "Динамо" А. Ярмоленка усунути від участі у змаганнях на 2 матчі (1 з яких він вже пропустив)", - йдеться в заяві, розміщеній на офіційному сайті ФФУ.

Зазначимо, що пропущеним матчем була гра 1/8 фіналу Кубка України проти свердловського "Шахтаря", яку "Динамо" виграло з рахунком 4:0.

Нагадаємо, що на 70-й хвилині поєдинку "Динамо" - "Іллічівець" Ярмоленко наступив на Романа Ємельянова, після чого був вилучений з поля.

Нагадаємо, тренерський штаб збірної України на чолі з Михайлом Фоменком попросив КДК ФФУ в інтересах національної команди не карати футболіста занадто суворо.

Зараз ви читаєте новину «ФФУ підтвердила дискваліфікацію Ярмоленка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути