пʼятниця, 25 жовтня 2013 01:45

"Чи заслужив Ярмоленко на футболку капітана? Більш ніж" - тренер"Туна"

"Чи заслужив Ярмоленко на футболку капітана? Більш ніж" - тренер"Туна"
Фішер не здивований результатом на "Олімпійському". Фото: blick.ch

Наставник швейцарського "Туна" Урс Фішер вважає розгромну поразку від київського "Динамо" закономірною. Про це він сказав на післяматчевій прес-конференції.

"Треба сказати , що сьогоднішня висота виявилася для нас, перепрошую за тавтологію, занадто високою. Сьогодні наша команда показала буквально все, на що здатна, вичерпала всі сили і ліміти. Але "Динамо" виявилося набагато сильнішим. На початку гри було багато суєти, ми ніяк не могли заспокоїтися і знайти правильний шлях у грі. А в такому випадку ситуація дуже ускладнюється", - сказав тренер.

"Всі ми змогли побачити сьогодні індивідуальний клас гравців "Динамо". Він дуже високий. Нашій команді необхідно винести уроки з того, що ми сьогодні побачили, відчули. Нам необхідно повчитися у "Динамо". Ми набули досвіду, як грати з такими командами. Через чотирнадцять днів буде матч-реванш у Туні. Тоді й подивимося, чого ми навчилися", - говорить Фішер.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Перемога над "Динамо" - найкращий момент у кар'єрі" - спортивний директор "Туна"

Вісім років тому "Тун" обіграв "Динамо" в кваліфікації Ліги Чемпіонів.

"Порівнювати те, що було вісім років тому, з сьогоднішнім днем буде не дуже зручно. Адже минуло багато часу. Єдине, потрібно завжди пам'ятати, що "Динамо" - дуже сильна команда. І крім гарної підготовки потрібно ще й везіння. А сьогодні воно було не на нашому боці. Везіння - не остання складова для таких ігор" , - підкреслив тренер швейцарців.

Капітан "Туна" обіцяв подарувати Андрію Ярмоленку на день народження свою футболку.

"Чи заслужив він на такий подарунок? Більш ніж. І не тільки до дня народження. Ярмоленко сьогодні показав все, на що був здатний - майстерність, наполегливість у досягненні результату. Це один з кращих гравців "Динамо" і київському клубу за таких гравців треба триматися", - упевнений Фішер.

Нагадаємо, "Динамо" у матчі третього туру групового раунду Ліги Європи розгромило на своєму полі швейцарський "Тун" з рахунком 3:0.

Зараз ви читаєте новину «"Чи заслужив Ярмоленко на футболку капітана? Більш ніж" - тренер"Туна"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути