середа, 18 вересня 2013 17:18

"Фашистських прапорів на "Арені Львів" не було" - ФФУ

"Фашистських прапорів на "Арені Львів" не було" - ФФУ
Сергій Стороженко. Фото: ffu.org.ua

Найближча гра збірної України з Польщею може пройти при порожніх трибунах. Причина - прояви расизму і застосування забороненої символіки під час матчу підопічних Михайла Фоменка проти Сан-Марино у відборі на ЧС- 2014 у Бразилії. Тоді, 6 вересня у Львові, наші футболісти здобули перемогу з рекордним для нашої збірної рахунком - 9:0.

У ЗМІ вперто розповсюджуються версії про можливу дискваліфікацію домашнього стадіону збірної України. Такий варіант цілком можливий з урахуванням того, що санкцію за расизм в цьому році вже застосували до київського "Динамо". І це не дивлячись на те, що на харківський матч, який відбудеться на "Металісті" 11 жовтня, вже продаються квитки.

У ФФУ цю інформацію коментують дуже обережно.

"Можу лише сказати , що виробничу справу з цього питання в ФІФА відкрито. Але щодо того, за якими саме фактами - поки без коментарів. Можу тільки сказати, що фашистських прапорів на "Арені Львів"не було. Вердикт ФІФА буде озвучений пізніше, але коли саме і яким він може бути говорити передчасно" , - сказав перший віце-президент Федерації футболу України Сергій Стороженко.

Зараз ви читаєте новину «"Фашистських прапорів на "Арені Львів" не було" - ФФУ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

12

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути