середа, 27 травня 2009 16:32

Фанів "Барселони" затримали з дивною зброєю

Трьох уболівальників іспанської "Барселони" затримала італійська поліція за контрабанду зброї. Фанати прямували до Риму на фінальний матч Ліги чемпіонів, в якому "Барселона" зіграє з англійським "Манчестер Юнайтед".

При обшуку автомобіля, в якому їхали уболівальники, поліцейські знайшли декілька одиниць зброї, зокрема спис і кийки. Яку ще зброю намагалися провезти до Риму фанати "Барселони", не уточнюється.

Затримання відбулося недалеко від італійської столиці. Привезти зброю до Риму прихильники каталонського клубу не змогли.


Раніше італійська поліція вже провела ряд затримань перед фіналом Ліги чемпіонів. Так, за порушення громадського порядку були затримані двоє п"яних англійських уболівальники. Ще двох чоловік затримали за торгівлю підробленими квитками на матч. Загальне число затриманих склало 11 чоловік.

Крім того, перед матчем відбувся неприємний інцидент з одним з уболівальників "МЮ": недалеко від готелю, де він зупинився, на нього напали четверо невідомих. Фанат англійської команди отримав ножове поранення стегна. Про затримання нападаючих не повідомлялося.

Матч "Барселона" - "Манчестер Юнайтед" почнеться в 21:45 за київським часом.

За матеріалами ANSA, Лента, Goal.com

Зараз ви читаєте новину «Фанів "Барселони" затримали з дивною зброєю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути