вівторок, 18 вересня 2012 10:54

Фанатам "Динамо" заборонили проносити національні прапори України на матч з ПСЖ

Фанатам "Динамо" заборонили проносити національні прапори України на матч з ПСЖ
Вболівальники "Динамо" підготували банер "Слава Україні" ФОТО: ua.championat.com

Фанатам київського "Динамо" на виїзний матч з "ПСЖ" заборонили проносити національні прапори України. Також від місцевого шанувальника "Динамо" вдалося дізнатися, що приїзд в Париж динамівців викликав великий ажіотаж серед емігрантів і квитки в гостьовий сектор по € 35 розійшлися дуже швидко і всім бажаючим їх не вистачило.

"Нам пояснили, що оскільки у "Динамо" інтернаціональна команда, прапори України на стадіон проносити не можна, - розповів "Чемпионат.com" Михайло, який вже кілька років живе в Парижі. - Наші доводи працівники стадіону слухати відмовилися, але добре, що хоч дозволили пронести один банер, на якому буде написано "Слава Україні". Але ми все одно себе проявимо. Нас буде більше сектора, і весь "Парк де Пренс" почує, як ми вболіваємо за "Динамо".

За інформацією французьких джерел, станом на ранок понеділка на арену, що вміщає 49 000 глядачів, було продано менше 40 тисяч квитків, в тому числі, близько 500 перепусток було реалізовано в гостьовий сектор киян.

Французькі журналісти відзначають, що незважаючи на багатообіцяючі придбання минулого літа, парижани ніяк не можуть повернути уболівальників на трибуни. У поточному сезоні "Парк де Пренс" заповнювався вщерть лише одного разу - на товариському матчі з "Барселоною" (2:2) на початку серпня.

Нагадаємо, сьогодні "Динамо" проведе перший матч Ліги чемпіонів у Парижі проти ПСЖ. Пряма трансляція на телеканалі "2+2" о 21:45.

Зараз ви читаєте новину «Фанатам "Динамо" заборонили проносити національні прапори України на матч з ПСЖ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

45

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути