неділя, 28 серпня 2011 17:48

"Думаю, Альтман замовив за мене слово" - Шиндер

"Думаю, Альтман замовив за мене слово" - Шиндер

Сімферопольська "Таврія", яка у суботу перемогла київський "Арсенал" — 3:2, делегує у національну збірну України двох виконавців — Максима Калиниченка та Антона Шиндера. Для останнього виклик Олега Блохіна став дебютним.

"Була дуже важка гра, - каже Шиндер після матчу з "Арсеналом". - Ми забили гол. Він додав нам впевненості і сил. Після перерви ми зміцнили свою перевагу. Наприкінці матчу виникла невелика інтрига — "Арсенал" реалізував пенальті. Ми виграли — 3:2. Вважаю, наша перемога заслужена.

Зараз я з командою відправляюся у Сімферополь. Завтра у нас вихідний, а в понеділок знову повернусь у Київ. Я ще не звик до свого нового статусу — гравця національної збірної України. Я приїду у табір головної команди уперше. Навіть не можу передати всіх своїх емоцій.

Калиниченко? Максим гравець збірної України, просто деякий час не викликався. Він у команді свій. А я там буду вперше. Ми з ним у хороших стосунках. Думаю, він мені допоможе, підкаже.

Особисто з Олегом Володимировичем я не спілкувався. Говорив тільки з менеджерами команди. Думаю, розмова відбудеться у Києві.

Як я дізнався про виклик? Мені зателефонували з однієї газети. Спочатку я не повірив. Сказав, поки не буде офіційної інформації нічого коментувати не буду. Потім мені у клубі повідомили про виклик. Коли ще не прийшов офіційний виклик, то я навіть не знав як реагувати.

Я думаю, що Йосифович (Семен Альтман) також замовив слово. Подивимося, як все складеться у збірній, але він надав моєму виклику великого значення.

Уругвай? Це для мене перший виклик у збірну. Якщо я вийду на поле, то сподіваюсь, що зможу показати свої найкращі якості.

Роман Нойштедтер? Особисто з ним я не знайомий, але чув про нього, бачив по телевізору." (Шиндер виступав у Німеччині за команди "Гройтер Фюрт", "Аален" і "Ян Регенсбург").

Нагадаємо, 2 вересня збірна України зіграє у Харкові з Уругваєм, а 6 вересня поміряється силами з Чехією у Празі.

Зараз ви читаєте новину «"Думаю, Альтман замовив за мене слово" - Шиндер». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути