середа, 18 вересня 2013 14:09

Другий шанс: Дискваліфікований Колліною арбітр може подати апеляцію

Другий шанс: Дискваліфікований Колліною арбітр може подати апеляцію
Колліна вперше привів діючих арбітрів на зустріч із пресою ФОТО: Gazeta.ua

Арбітр прем'єр-ліги Андрій Кузьмін, якого куратор системи арбітражу українського футболу П'єрлуїджі Колліна довічно відсторонив від суддівства, може оскаржити це рішення. Про це заявив сам італієць на прес-клубі із журналістами.

За інформацією ЗМІ миколаївського арбітра звільнили за алкоголь. Кузьмін мав обслуговувати матч першого туру прем'єр-ліги цього сезону за участю сімферопольської "Таврії" та луганської "Зорї". Але на поєдинку працював Андрій Лісаковський із Одеси. Заміна арбітра відбулась через нетверезий стан Кузьміна.

"Таке рішення було прийнято комітетом арбітрів на підставі певних доказів, - каже Колліна. - Арбітр може подати апеляцію. Поки цього не сталося я не можу нічого коментувати. Чи скористався Кузьмін своїм правом? Запитайте у нього."

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Колліна довічно дискваліфікував українського арбітра - ЗМІ

Колліна нагадав, що відразу після свого приїзду в Україну заявив, що жорстко каратиме своїх підопічних за порушення морально-етичних норм.

Журналісти також поцікавилися у куратора, чому арбітр Юрій Мосейчук свій останній матч у прем'єр-лізі відсудив аж у третьому турі. Рефері із Чернівців працював на матчі "Шахтар" — "Чорноморець", в якому "гірники" перемогли — 1:0.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Історична зустріч: Колліна вперше дозволив арбітрам поговорити з пресою

"Ви самі бачили по телевізору, що трапилося. Мосейчук покараний за серйозну помилку. Але він дуже хороший арбітр, який проводь матчі на високому рівні. Не хвилюйтеся, з ним все добре. Скоро Юрій повернеться до арбітражу", - заявив Колліна.

Нагадаємо, у тому матчі Мосейчук чимало помилявся на користь "Шахтаря". Зокрема не зафіксував порушення правил, з якого почалася гольова атака "гірників" і не призначив пенальті за руку Тараса Степаненка.

Зараз ви читаєте новину «Другий шанс: Дискваліфікований Колліною арбітр може подати апеляцію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути