понеділок, 19 березня 2012 00:20

"Допомога уболівальників "Динамо" була дуже відчутною" - Рамос

"Допомога уболівальників "Динамо" була дуже відчутною" - Рамос

"Дніпро" не реалізував свої можливості, а "Динамо" дуже допомогла підтримка вболівальників. Про це на післяматчевій прес-конференції сказав головний тренер дніпропетровців Хуанде Рамос.

"Досить інтенсивний вийшов матч. Вважаю, що ми прекрасно його провели. У кожному відрізку поєдинку ми показали свій рівень і мали можливості вийти вперед. На жаль, не вийшло. "Динамо" ж реалізувало свої можливості, забивши два м'ячі. Вважаю, що перемога "Динамо" - досить заслужена, але при цьому не можна не відзначити роботу "Дніпра", яку ми сьогодні провели на полі", - сказав наставник дніпрян.

"У кожному матчі нам хотілося б виглядати якнайкраще. Але не завжди можливо грати однаково в усіх поєдинках. Особливо це пов'язано з якістю поля. Ось вдома у нас з цим, наприклад, проблеми. На своєму стадіоні нам доводиться грати прямолінійною, з меншою кількістю торкань м'яча. Все це призводить до того, що не завжди виходить продемонструвати видовищний футбол", - додав він.

Вболівальники майже вщерть заповнили НСК "Олімпійський".

"Матч вийшов цікавим і відмінним багато в чому завдяки тому, що стадіон був повним. Це завжди дозволяє максимально розкрити свою мотивацію. Вболівальники допомагають команді, матч стає інтенсивніше. Сьогодні саме така допомога вболівальників "Динамо" була дуже відчутною, і, звичайно, вони допомогли своїй команді",-резюмував наставник "Дніпра".

Нагадаємо, в матчі 23 туру УПЛ київське "Динамо" вдома обіграло "Дніпро" з рахунком 2:0. Голи забивали Олександр Алієв та Артем Мілевський.

Зараз ви читаєте новину «"Допомога уболівальників "Динамо" була дуже відчутною" - Рамос». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути