вівторок, 27 вересня 2011 08:54

Донецький "Металург" вирвав перемогу над "Карпатами" на 90-й хвилині матчу

Донецький "Металург" вирвав перемогу над "Карпатами" на 90-й хвилині матчу

Донецький "Металург" здобув вольову перемогу над львівськими "Карпатами" в матчі 11-го туру української прем'єр-ліги з рахунком 2:1.

Команда Олега Кононова, ослаблена відсутністю Голодюка і Худоб'яка, обережно почала цей матч, але саме гостям вдалося забити швидкий гол. Цьому посприяв стандарт біля воріт "Металурга": Мілошевич виграв верхову боротьбу у захисника господарів і відправив м'яч у сітку на третій хвилині матчу.

Забивши важливий з психологічної точки зору гол, "Карпати" заграли агресивніше в атаці і більше загрожували воротам Бандури, ніж команда Володимира П'ятенкf. Хороші можливості для взяття воріт мали Ткачук і Борха Гомес, але з їх ударами впорався воротар донеччан.

Активність "Карпат" почала спадати в другому таймі, до кінцівки поєдинку. Саме остання десятихвилинка стала вирішальною для біло-зелених, які спочатку упустили перемогу, а потім - і нічию.

На 81-й хвилині Тлумак допустив помилку, не зумівши відбити дальній удар Маріу Сержіу, а потім португалець додав ще один м'яч у ворота "Карпат" вже на 90-й хвилині протистояння.

Україна. Прем'єр-ліга

11-й тур

"Металург" (Донецьк) - "Карпати" (Львів) - 2:1

Голи: Мілошевіч, 3 (0:1), Маріу Сержіу, 81 (1:1), Маріу Сержіу, 90 (2:1).

Зараз ви читаєте новину «Донецький "Металург" вирвав перемогу над "Карпатами" на 90-й хвилині матчу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути