неділя, 18 вересня 2011 11:44

"Карпати" та "Оболонь" обмінялися вилученнями

"Карпати" та "Оболонь" обмінялися вилученнями

У матчі десятого туру прем'єр-ліги України львівські "Карпати" не змогли обіграти ще одного аутсайдера першості - столичну "Оболонь".

Перший тайм запам'ятався двома перспективними моментами у "Карпат" та двома вилученнями: спершу Олександр Толстяк отримав друге попередження за симуляцію, а через чотири хвилини арбітр зрівняв чисельність складів.

Батіста в'їхав у суперника прямою ногою і відправився слідом за Товстяком у роздягальню. Грубість на полі перервав лише свисток рефері, відправивши команди відпочивати - у першому таймі команди заробили на двох сім жовтих карток.

Після перерви господарі продовжили атакувати, але здорово проявив себе голкіпер "пивоварів" Віталій Рева, закономірно ставши кращим гравцем зустрічі, а ближче до кінця матчу захисники винесли м'яч з вже порожніх воріт "Оболоні".

В останні хвилини гості грали виключно "на відбій", і їм це вдалося - "Карпати" як і раніше не знають радості перемоги, а обидві команди залишилися в підвалі турнірної таблиці, пише Чемпионат.com.

Україна. Прем'єр-ліга

10-й тур

"Карпати" (Львів) - "Оболонь" (Київ) - 0:0 (0:0)

КАРПАТИ: Тлумак, Федецький, Петрівський, Гомес, Балажиц, Худоб'як (Маркес, 67), Голодюк, Годвін, Перес (Гурулі, 77), Зеньов (Воронков, 64), Батіста.

ОБОЛОНЬ: Рева, Салай, Пластун, Романюк, Леонідов, Товстун, Лупашко, Баранець (Сибіряков, 55; Барилко, 86), Баранець (Панас, 74), Тимченко, О. Мандзюк.

Попередження: Тимченко (4), Романюк (28), Толстяк (29), Годвін (30), Петрівський (45), Баранець (70), Голодюк (78), Барилко (90).

Вилучення: Товстун (36), Батіста (40).

Зараз ви читаєте новину «"Карпати" та "Оболонь" обмінялися вилученнями». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути