середа, 11 липня 2012 16:59

"Доля все одно поверне Шевченка в "Динамо"- Суркіс

"Доля все одно поверне Шевченка в "Динамо"- Суркіс
Андрій Шевченко поки не визначився, де грати. Фото: uefa.com

Президент київського "Динамо" Ігор Суркіс прокоментував ситуацію з Андрієм Шевченком, у якого закінчився контракт зі столичним клубом ці влітку.

- Чи можете ви зараз точно сказати, продовжить Шевченко контракт з вашим клубом або поїде до Америки?

- Поки Андрій знаходиться на роздоріжжі, вирішуючи, чи продовжувати йому ігрову кар'єру. А якщо продовжувати - в якому клубі. Поки обговорювати цю тему безглуздо: м'яч, образно кажучи, перебуває на половині поля Шевченко, і як він цим м'ячем розпорядиться, не знає, судячи з усього, і сам. Після чемпіонату Європи футболіст почистив проблемне коліно, на даному етапі проходить реабілітацію. Зрештою, він доросла людина, скоро стане батьком вже трьох дітей, тому і без сторонніх порад може прийняти рішення, що і як робити в майбутньому.

- Але ви-то напевно обговорювали з ним цю тему ...

- Обговорював - відразу після Єврo. Але переповідати зміст бесіди, звичайно ж, сенсу немає - час все розставить на свої місця.

- Скажіть тільки: озвучена в одному з недавніх інтерв'ю пропозиція Шевченку самому вибрати посаду, на якій він хотів би працювати в "Динамо", залишається в силі?

- Андрій - символ нашого клубу. Людьми такого калібру безглуздо розкидатися: вибір за ним, але я не сумніваюся, що навіть якщо зараз він вирішить пограти в Америці чи, скажімо, в Еміратах, як пишуть в інтернеті, доля все одно поверне його до нас. Потрібно знати Шеву: він всім серцем любить цю команду і відданий їй безмежно, в якому б куточку планети не знаходився. Скажу вам більше: у хвилини невдач "Динамо" на міжнародній або на внутрішній арені Андрій завжди був для мене кращим заспокійливим: дзвонив, висловлював співчуття, знаходив потрібні слова.

Нагадаємо, що 35-річний футболіст заявляв, що він поки не визначився зі своїм майбутнім. ЗМІ раніше повідомляли, що він може як продовжити кар'єру в київському "Динамо", так і перейти в клуби з MLS або Чемпіонату ОАЕ.

Відразу після закінчення виступів збірної України на домашньому Євро-2012 Андрій Шевченко заявив про завершення міжнародної кар'єри.

Варто зазначити, що в "Динамо" форварду, як заявив генеральний директор Резо Чохонелідзе, запропонували залишитися назавжди в будь-якій цікавій йому іпостасі.

Додамо, що днями Шевченко успішно переніс операцію на меніску в одній з міланських клінік.

Зараз ви читаєте новину «"Доля все одно поверне Шевченка в "Динамо"- Суркіс». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути