четвер, 15 березня 2012 08:31

Долгополов не зміг пройти Надаля в Індіан-Уеллсі

Долгополов не зміг пройти Надаля в Індіан-Уеллсі

Друга ракетка світу іспанець Рафаель Надаль та аргентинець Давид Налбандян зіграють в чвертьфіналі турніру BNP Paribas Open, який проходить в ці дні в Індіан-Уеллсі.

У матчі четвертого кола 25-річний Надаль зустрічався з 21-ю ракеткою світу 23-річним українцем Олександром Долгополовим. Рафаель тричі взяв подачу суперника і відіграв всі п'ять його брейк-пойнтів, домігшись упевненої перемоги з рахунком - 6/3, 6/2. Зустріч тривала 1 годину 16 хвилин. В активі Надаля 4 ейси при відсутності подвійних помилок. Тепер рахунок у цьому протистоянні вже 3-0 на користь Рафи.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Долгополов зіграє з Надалем в Індіан-Уеллсі

74-й номер світового рейтингу 30-річний аргентинець Давид Налбандян у своєму поєдинку четвертого раунду несподівано обіграв шосту ракетку світу 26-річного француза Жо-Вілфріда Цонга - 3/6, 7/5, 6/3. Налбандян зробив 5 брейків проти 4-х і 0 ейсів проти 13-ти у суперника, вигравши в цілому всього на три очки більше від Цонга (91 проти 88). Матч тривав 2 години 18 хвилин.

Тепер у чвертьфіналі Надаль і Налбандян зіграють між собою. Відзначимо, що раніше тенісисти грали між собою п'ять разів, і на рахунку Рафи три перемоги.

Зараз ви читаєте новину «Долгополов не зміг пройти Надаля в Індіан-Уеллсі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути