четвер, 18 квітня 2013 18:43

"Дніпро" оштрафували за банер про Колліну на 100 тисяч гривень

Контрольно-дисциплінарний комітет ФФУ прийняв ряд рішень щодо дій вболівальників деяких клубів на матчах 23-го і 24-го турів чемпіонату України серед команд прем'єр-ліги.

Так, адміністрація київського "Динамо" має випалити штраф у розмірі 250 тисяч гривень за неправомірні дії вболівальників команди на стадіоні НСК "Олімпійський" під час матчу 23-го туру чемпіонату України з "Шахтарем". У разі рецидиву київський клуб буде змушений провести одну домашню зустріч чемпіонату без глядачів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Клуби УПЛ проголосували за ініціативу Колліни: матчі судитимуть 5 арбітрів

Що стосується донецького клубу, "Шахтар" оштрафований на 100 тисяч гривень за використання шанувальниками піротехнічних засобів та кидання стороннього предмета на поле "Олімпійського" під час всеукраїнського дербі.

За скандування вболівальниками "Дніпра" нецензурних висловів та демонстрацію банера образливого змісту 6 квітня 2013 під час матчу 23-го туру чемпіонату України з "Ворсклою" дніпропетровський клуб повинен виплатити 100 тисяч гривень, дії вболівальників полтавців на цій грі, у свою чергу, обійдуться клубній казні "Ворскли" у 25 тисяч.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Арбітри каратимуть за жорстку гру і протести" — Колліна

Використання вболівальниками полтавського клубу піротехнічних засобів та скандування нецензурних виразів під час матчу 24-го туру з харківським "Металістом" буде коштувати "Ворсклі" ще 50 тисяч гривень. Харківський клуб також зобов'язаний буде сплатити штраф у розмірі 100 тисяч гривень за використання вболівальниками клубу піротехнічних засобів та скандування нецензурних виразів під час цього ж матчу.

Штраф одеського "Чорноморця" за скандування підтримкою одеситів нецензурних висловів та використання піротехнічних засобів під час гри 24-го туру чемпіонату України з "Дніпром" склав 50 тисяч гривень. Нарешті, за скандування нецензурних виразів вболівальниками "Динамо" під час матчу 24-го туру чемпіонату України з львівськими "Карпатами" 13 квітня 2013 київський клуб повинен виплатити 25 тисяч гривень.

Зараз ви читаєте новину «"Дніпро" оштрафували за банер про Колліну на 100 тисяч гривень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути