вівторок, 04 грудня 2012 14:54

Фани "Карпат" скинулися півзахисникові команди на сплату штрафу

Фани "Карпат" скинулися півзахисникові команди на сплату штрафу
Кополовець "влетів" на 30 тисяч за критику арбітрів. Фото: tsn.ua

Уболівальники львівських "Карпат" вирішили допомогти півзахисникові Михайлу Кополовцю зібрати гроші на сплату штрафу в 30 тисяч гривень за критику суддів після поєдинку в Харкові проти "Металіста".

На останньому матчі "Карпат" у 2012 році фанати "зелено-білих" на стадіоні Україна виставили два ящики: один для збору коштів для вихованців дитячих будинків, які дуже чекають святого Миколая, а другий для оплати штрафу Кополовця, повідомляє офіційний сайт клубу.

Дізнавшись про це, футболіст був щиро здивований.

"Мені дуже приємно, що вболівальники мене так підтримали. Це доказ того, що я сказав правду. Мене оштрафували за те, що я сказав про те, що судді гублять наш футбол. Чому в Англії та Італії такі цікаві чемпіонати? Тому що там будь-яка команда може відібрати очки у лідера. Якщо там є помилки суддів, то вони сприймаються як людський фактор.

Я сказав і про те, що у нас судді впливають на результат матчу. Всі це знають, але ніхто про це не говорить. Знаєте, як у нас в країні? За правду карають! Але я радий, що мене підтримали фани. Ні від одного свого слова я не відмовляюся", - сказав Колоповець.

Він також зазначив, що не прийме зібрані гроші.

"Але ось що я хочу сказати тим, хто збирав для мене гроші. Будь ласка, віддайте їх дітям, купіть подарунки на свята. Також хочу і Федерацію попросити. Ті гроші, які я заплачу у вигляді штрафу, 30 тисяч гривень, перерахуйте на рахунок якогось притулку", - розповів Михайло Кополовець.

Нагадаємо, що Михайло Кополовець був оштрафований ФФУ на 30 000 гривень за некоректні висловлювання 11 листопада 2012 після закінчення матчу 15-го туру чемпіонату між львівським клубом і харківським "Металістом".

Зараз ви читаєте новину «Фани "Карпат" скинулися півзахисникові команди на сплату штрафу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути