субота, 11 лютого 2017 14:09

"Динамо" зіграло з китайським клубом

"Динамо" зіграло з китайським клубом

У другому контрольному матчі на підготовчому зборі в Іспанії київське "Динамо" зустрілося в Альхесірасі з китайським клубом "Шаньдун Лунен". Гра закінчилася внічию - 1:1.

На 30-й хвилині зустрічі суперники "Динамо" відкрили рахунок, реалізувавши контратаку. Бразилець Дієго Тарделлі прострілив з правого флангу на італійського форварда Граціано Пелле, відомого за своїми виступами в англійській прем'єр-лізі. Той ударом в дотик переграв Бущана.

На початку другого тайму динамівці зрівняли рахунок. Голкіпер "Шаньдун Лунен" зреагував на удар Бесєдіна, однак на добиванні першим був Яремчук, який переправив м'яч у порожні ворота.

"Дуже важкий матч вийшов. Нам протистояв добре підготовлений суперник, ми ж отримали рівноцінне навантаження, тому, думаю, зробимо висновки і будемо рухатися далі", - сказав Яремчук.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Динамо" підписало новачка

Згодом у "Динамо" повністю змінився склад, проте рахунок в грі змін не зазнав. Фінальний свисток арбітра зафіксував нічию, першу для команди Сергія Реброва на цьому зборі.

Товариський матч

"Динамо" - "Шаньдун Лунен" (Китай) - 1:1 (0:1)

Голи: Яремчук (55) - Пелле (30)

"Динамо": Бущан (Коваль, 46), Корзун (Морозюк, 63), Хачеріді (Пантич, 63), Очігава (Віда, 63), Бурда (Антунеш, 63), Шепелев (Рибалка, 63), Сидорчук (к) (Гармаш, 63), Оріховський (Буяльський, 63), Гонсалес (Федорчук, 46, Гонсалес, 66), Бєсєдін (Циганков, 63), Гладкий (Яремчук, 46).

Зараз ви читаєте новину «"Динамо" зіграло з китайським клубом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути