четвер, 14 вересня 2017 22:16

"Динамо" не без проблем перемогло на старті Ліги Європи

"Динамо" не без проблем перемогло на старті Ліги Європи
Сидорчук відзначився шикарним дальнім пострілом в ворота "Шкендербеу". Фото: dynamo.kiev.ua

Київське "Динамо" з вольової перемоги стартувало в груповому раунді Ліги Європи сезону 2017/2018. У першому турі "біло-сині" обіграли вдома албанський "Шкендербеу" з рахунком 3:1.

Підопічні Олександра Хацкевича на правах господарів поля очікувано відразу взяли м'яч під свій контроль. Однак діяли при цьому знервовано, допускали занадто багато технічного браку.

Але при цьому чудові шанси відкрити рахунок мали Віда, Гармаш і Мбокані. Однак реалізація залишала бажати кращого.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Хацкевич порівняв суперника "Динамо" в Лізі Європи з "Олександрією" і "Ворсклою"

Албанці ж почали поступово підбиратися до воріт Максима Коваля. Один з таких випадів на 39-й хвилині став фатальним для киян. Музака протягнув м'яч близько 20 м і точно пробив обвідним ударом у нижній кут воріт "Динамо".

Після перерви віце-чемпіони України вийшли максимально зарядженими і дуже швидко розставили все по своїх місцях. Спершу Сидорчук забив чудовий гол потужним ударом здалеку, а відразу після цього Мораес на дальній штанзі замкнув простріл справа.

Забиті м'ячі дозволили киянам діяти розкутіше. І в середині тайму українці забили третій. Кадара завалили в штрафному, а Мбокані реалізував пенальті.

"Динамо" (Київ, Україна) - "Шкендербеу" (Албанія) - 3:1

Голи: Сидорчук, 47, Мораес, 49, Мбокані, 65 (пен) - Музака, 39

"Динамо": 35. Коваль, 15. Циганков (Морозюк, 70), 16. Сидорчук (К), 19. Гармаш (Мораес, 46), 23. Піварич, 24. Віда, 25. Гонсалес (Гусєв, 82), 29. Буяльський, 34. Хачеріді, 44. Кадар, 70. Мбокані

У другому турі "Динамо" 28 вересня зіграє на виїзді із сербським "Партизаном", який у паралельному матчі на виїзді зіграв унічию зі швейцарським "Янґ Бойз", 1:1.

Турнірне становище в групі В після першого туру: 1. "Динамо" (3 очки), 2. "Партизан" (1), 3. "Янґ Бойз" (1), 4. "Шкендербеу" (0).

Зараз ви читаєте новину «"Динамо" не без проблем перемогло на старті Ліги Європи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути