понеділок, 30 листопада 2015 14:21

"Динамо" на замітку: "Маккабі" набрав хороший хід у чемпіонаті Ізраїлю

"Динамо" на замітку: "Маккабі" набрав хороший хід у чемпіонаті Ізраїлю
"Маккабі" знову перемагає і утримує лідерство в чемпіонаті Ізраїлю

Суперник київського "Динамо" в останньому турі групового раунду Ліги чемпіонів, тель-авівський "Маккабі", у неділю провів матч 12-го туру чемпіонату Ізраїлю.

Команда Славіши Йокановича розгромила на власному полі середняка першості, команду "Бней Єгуда", з рахунком 4:0.

Усі голи були забиті після перерви. Рахунок відкрив Шломі Азуляй, після чого дубль оформив Еран Захаві, а довершив розгром Таль Бен-Хаїм II.

Склад майбутнього суперника "Динамо" у цій грі був таким: Райкович, Тібі, Бен-Хаїм I, Бен-Аруш, Даса, Перец (Ігебор, 59), Вермут (Бен Хаїм II, 63), Рикан (Міха, 72), Азуляй, Альберман, Захаві (к).

Ця перемога стала для "Маккабі" вже четвертою поспіль у внутрішній першості. За підсумками 12-ти турів команда Йокановича зберігає лідерство у турнірній таблиці, випереджаючи найближчого переслідувача на два очки.

До матчу на "Олімпійському" ізраїльська команда проведе ще одну гру. 5 грудня "Маккабі" зіграє у гостях із "Хапоелем" (Кфар-Сава).

Португальський "Порту" в 11-му турі мінімально переміг аутсайдера команду "Тондела" — 1:0. Єдиний гол на 28-й хвилині забив Ясін Браїмі. "Дракони" йдуть на другій позиції у турнірній таблиці.

Лондонський "Челсі" зіграв унічию в дербі із "Тоттенхемом" — 0:0. Команда Жозе Моурінью займає 14-те місце в англійській прем'єр-лізі.

Зараз ви читаєте новину «"Динамо" на замітку: "Маккабі" набрав хороший хід у чемпіонаті Ізраїлю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути