субота, 15 вересня 2012 18:52

Дикань відбив пенальті у матчі з "Кубанню"

Дикань відбив пенальті у матчі з "Кубанню"
Андрій Дикань парирував пенальті від Бальде ФОТО: rsport.ru

Московський "Спартак" зіграв унічию з "Кубанню" у восьмому турі чемпіонату Росії з футболу, повідомляється на сайті Російської футбольної прем'єр-ліги (РФПЛ). Зустріч, що відбулася 15 вересня в Краснодарі, закінчилася з рахунком 2:2.

Рахунок у матчі на 14-й хвилині відкрили гості - відзначився Ейден Макгіді. Вже через 15 хвилин Артем Фідлер дальнім ударом зрівняв рахунок. Наприкінці першого тайму "Кубань" отримала право на пенальті, але удар Бальде відбив Андрій Дикань.

На 52-й хвилині Еменіке знову вивів "Спартак" вперед, але господарі незабаром зуміли відігратися завдяки голу Озбіліза. Наприкінці зустрічі обидві команди створили декілька небезпечних моментів, але рахунок залишився нічийним. Після нічиєї команди зберегли позиції в турнірній таблиці: "Кубань" займає шосте місце, "Спартак" - сьоме, в обох команд по 13 очок.

В іншому матчі прем'єр-ліги, що відбувся 15 вересня, "Локомотив" виграв у "Рубіна" з рахунком 1:0. Єдиний гол на початку другого тайму забив Дмитро Тарасов - "Рубін" до цього моменту вже грав удесятьох: на 44-й хвилині з поля був вилучений захисник казанців Крістіан Ансальді. Після цієї перемоги залізничники піднялися на третє місце в чемпіонаті з 16 очками, але ЦСКА та "Анжі", які йдуть слідом, мають по грі в запасі.

Решту матчів восьмого туру чемпіонату Росії з футболу пройдуть 16 і 17 вересня.

Зараз ви читаєте новину «Дикань відбив пенальті у матчі з "Кубанню"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути