четвер, 31 січня 2013 22:26

Денису Берінчику пропонували професійну кар'єру в Каліфорнії

Автор: Фото: Анатолій БАБАК
  Після Олімпіади у Дениса Берінчика було кілька пропозицій у професіональному боксі
Після Олімпіади у Дениса Берінчика було кілька пропозицій у професіональному боксі

Срібний призер Олімпійських Ігор у Лондоні Денис Берінчик завтра, 1 лютого, проведе свій перший бій у складі напівпрофесійної команди "Українські отамани". А до цього йому пропонували професійну кар'єру за океаном.

Про це боксер розповів у коментарі Gazeta.ua.

"Після Олімпіади в мене було кілька пропозицій у професіональному боксі, – говорить він. – Зокрема пропонували поїхати в Каліфорнію. Також велися переговори з тренерами українських промоутерських компаній. Але я вирішив залишитися й виходити на ринг під прапором України. Тобто тренуватися й виступати дома".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Українські отамани" завтра спробують реваншуватися за поразку з "німецькими орлами"

Берінчик також розповів, що після Олімпійський ігор у Лондоні в нього був тривалий відпочинок, а потім підготовка у складі команди. Саме тому, за його словами, він так довго не виходив у ринг у складі "отаманів".

"Лише тренери вирішують коли і кого випускати на ринг, а не ми, спортсмени. Надалі я планую виступати за "Українських отаманів", оскільки це була найкраща пропозиція з усіх на той момент. Після закінчення контракту не знаю, де виступатиму. Наперед не загадую", – зазначив срібний призер Олімпіади.

Нагадаємо, завтра у МВЦ "АККО Інтернешнл" о 20.00 "Українські отамани" протистоятимуть на ринзі німецькій команді "German Eagles" у рамках Третього сезону Всесвітньої серії боксу (WSB).

Зараз ви читаєте новину «Денису Берінчику пропонували професійну кар'єру в Каліфорнії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути