Ексклюзиви
пʼятниця, 26 квітня 2013 20:21

"Денисов для мене ніхто" - Ігор Суркіс

"Денисов для мене ніхто" - Ігор Суркіс
"Не збирався і не збираюсь товаришувати з Денисовим" - Ігор Суркіс ФОТО: prosport-ru.tsn.ua

Президент київського "Динамо" Ігор Суркіс не забороняв наставнику команди Олегу Блохіну спілкуватися з телеканалом "Футбол". Про це Ігор Михайлович розповів сьогодні журналістам.

"Було би помилково говорити, що я комусь щось заборонив. У нас свобода слова. Я ніколи нікому не відмовляв і не обирав канали за рангом чи ставленням до "Динамо". Кажуть, що канал "2+2" близький до нас, але вони критикують нас не менше, ніж інші. Я поважаю професію журналіста.

Наведу один приклад. У ту хвилину, коли Олег Володимирович Блохін ховав свого батька, канал "Футбол" дозволив собі звинуватити його у нечесності через бажання наставника перенести матч, щоб зіграти в один день з головними конкурентами. Після цього не було ніяких вибачень. Напевне, це образа.

Ми маємо виконувати регламенті норми. А то сьогодні не даєш інтерв'ю, а завтра не вийдеш на поле. Хотів би відзначити, що я не збирався товаришувати з Денисовим. І в гості його до себе я ніколи не запрошував. Він високої про себе думки. Щоб когось запрошувати і казати, що ми хочемо чи не хочемо товаришувати, потрібно запитати в іншої сторони.

Я ніколи на палав бажанням з ним товаришувати. І за великим рахунком на сьогоднішній день я не знаю журналіста з прізвищем "Денисов". Будь-яку інформацію потрібно подавати об'єктивно. А якщо ти в чомусь винен і зробив прокол, то чоловік має знайти в собі силу і вибачитися.

Скажу просто. Хто такий Блохін і хто такий Денисов?"

Суркіс також розповів чому "Динамо" не відреагувало на заяву Володимира Лінке. Колишній футболіст "Металіста" сказав, що люди зі столичного клубу працюють з арбітрами.

"Якщо ми будемо на все відповідати, то у мене не вистачить часу. Всі чекали, що я буду реагувати на прямі образи, які прозвучали у програмі Денисова. Там інформацію подали таким чином, що вболівальники постраждають від того дав Блохін флеш-інтерв'ю чи не дав. При цьому Блохін нібито посилався на те, що це керівництво клубу йому заборонило. Я апріорі нічого не можу заборонити Блохіну. Хочу, щоб мене почули. Олег Володимирович — це самостійна людина. Він призначений головним тренером і виконує свої контрактні обов'язки. Чому він так зробив? КДК попросив пояснити це у письмовій формі. Він це зробить.

Якщо клуб буде за це покараний штрафом чи якимось іншим покаранням, то приймемо його з честю. Буває, що людина могла не втриматися. Але за хамство, яке було в адрес Блохіна, а я вважаю, що це було цинічне хамство, чоловік має знайти в собі мужність і вибачитися. Його за це будуть ще більше поважати.

А те, що цей канал веде пропагандистську війну з нами протягом багатьох років, то це ні для кого не секрет. Як люди хочуть співпрацювати, товаришувати, брати інтерв'ю у футболістів, якщо вони ображають їх головного тренера? Мене будь-ласка. Я все витерплю.

Ще раз скажу. Не збирався і не збираюсь товаришувати з Денисовим. Він для мене ніхто. Не існує. А інформацію будь-який канал має подавати правильно", - зазначив Суркіс.

Додамо, що у суботу "Динамо" зіграє на "Олімпійському" із "Дніпром". Команди ведуть боротьбу за друге місце.

Зараз ви читаєте новину «"Денисов для мене ніхто" - Ігор Суркіс». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

11

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути