пʼятниця, 20 липня 2012 16:47

"Дай Бог удачі нам усім!": "Динамо" представило новачків
19

Фото: ФОТО: Сергій СТАРОСТЕНКО

У п'ятницю, 20 липня, у конференц-залі навчально-тренувальної бази "Динамо" у Конча-Заспі, відбулася презентація новачків команди Андрія Богданова, Мігела Велозу, Ніко Кранчара і Марко Рубена.

Після того, як "Динамо" дізналося суперника в третьому кваліфікаційному раунді Ліги чемпіонів, в зал увійшов Юрій Сьомін. Він вручив гравцям футболки: Марко Рубен № 15, Андрій Богданов № 23, Мігел Велозу № 4 (на прохання Мігела у нього на футболці буде написано ім'я, а не прізвище), Ніко Кранчар № 21.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кранчар перейшов у "Динамо" - офіційно

"Щороку в обов'язковому порядку будь-якій команді потрібні оновлення, свіжа кров, - першим узяв слово наставник "біло-синіх". У Карлоса Корреа закінчився контракт з "Динамо". Цілком ймовірно, в новому сезоні ми не побачимо і Андрія Шевченка. Олександр Алієв півроку проведе в оренді в "Дніпрі", а Бадра Ель Каддурі ми прийняли рішення не заявляти на сезон. На їхні місця були придбані сьогодні представлені гравці.

Головним фактором у трансфері футболістів стало їхнє бажання. Необхідно, що б в нашій команді була обойма з 20-22 футболістів. Повинна бути конкуренція всередині колективу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Динамо" підписало Марко Рубена на п'ять років

Перехід у нову команду - період непростий. Хочу побажати хлопцям, щоб їх минули травми і щоб вони запам'яталися уболівальникам своєю грою та перемогами. Хочу, щоб новим футболістам було приємно жити і грати в "Динамо". Вірю, що у них все вийде. Дай Бог удачі нам усім".

Нагадаємо, у третьому кваліфікаційному раунді Ліги чемпіонів "Динамо" зустрінеться з голландським "Фейєнордом".

Зараз ви читаєте новину «"Дай Бог удачі нам усім!": "Динамо" представило новачків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути