вівторок, 21 лютого 2012 22:36

ЦСКА врятувався на останній хвилині матчу з "Реалом"
5

Московський ЦСКА зіграв внічию 1:1 з мадридським "Реалом" у першому матчі 1/8 фіналу Ліги чемпіонів. У першому таймі рахунок відкрив португалець Кріштіану Роналду, а на останній хвилині зустрічі шведський півзахисник ЦСКА Понтус Вернблум забив гол у відповідь. Матч проходив у Москві на Великій спортивній арені "Лужники".

Гольова атака "Реала" почалася з помилки захисника ЦСКА Олексія Березуцького. Після навісу у штрафний майданчик м'яч відскочив до Роналду, який ударом в дотик послав м'яч у ворота Сергія Чепчугова.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Жозе Моурінью відмовився взути валянки

У другому таймі у "Реала" було декілька можливостей забити другий гол, але використати свої шанси вони не зуміли. ЦСКА відігрався на третій (останній) хвилині компенсованого часу. Після навісу у штрафний майданчик "Реала" і верхової боротьби м'яч дістався Вернблуму, і він потужним ударом відправив м'яч у сітку воріт.

Матч "Реал" - ЦСКА відбудеться 14 березня в Мадриді. Щоб вийти в 1/4 фіналу, армійцям треба перемагати або добитися нічиєї з рахунком 2:2, 3:3 і так далі. Якщо основний час завершиться з рахунком 1:1, буде призначено додатковий час.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Реал" привіз до Москви тонну зимового одягу

Пізніше 21 лютого італійський "Наполі" зіграє з лондонським "Челсі". 22 лютого відбудуться матчі "Марсель" - "Інтер" і "Баварія" - "Базель", повідомляє Лента.

Ліга чемпіонів

1/8 фіналу

Перший матч

ЦСКА Росія - Реал Мадрид Іспанія - 1:1 (0:1, 1:0)

Голи: 0:1 - Роналду (28), 1:1 - Вернблум (90).

ЦСКА: Чепчугов, О. Березуцький, Ігнашевич, В. Березуцький, Щенніков, Вернблум, Алдонін (Хонда, 68), Дзагоєв, Тошич (Нецид (6), 82), Муса (Секу, 64), Думбія.

РЕАЛ МАДРИД: Касільяс, Арбелоа, Рамос, Пепе, Коентрау, Алонсо, Хедіра, Озіл (Альбіоль, 85), Кальєхон (Кака, 75), Бензема (Ігуаїн, 16), Роналду.

Попередження: Алонсо (46), Вернблум (67), Рамос (72), Коентрау (82).

Зараз ви читаєте новину «ЦСКА врятувався на останній хвилині матчу з "Реалом"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути