понеділок, 23 травня 2016 12:01

Чотирьох футболістів основи "Динамо" потрібно замінити - Ріанчо

Чотирьох футболістів основи "Динамо" потрібно замінити - Ріанчо
Рауль Ріанчо залишає "Динамо" через розбіжності із Суркісом

Тренер "Динамо" Рауль Ріанчо розповів про причини виходу з київського клубу і підтвердив інформацію про перехід туди Артема Громова.

"Кожній успішній команді потрібні люди, які мають голод до роботи і перемог, які хочуть на кожному тренуванні бути кращими і вчитися. Сьогодні в "Динамо" я побачив, що в очах деяких гравців пропав цей вогонь. Мені здається, що є чотири футболісти основного складу, яких потрібно замінити іншими гравцями. У кожній команді є гравці, які потрапляють у зону комфорту і у них починається регрес. Як вирішити цю проблему? Є два варіанта. Перший - продати спорсменів, другий - змінити тренера", - зазначив колишній тренер.

Ріанчо пояснив, чому не хоче підписувати новий контракт з "Динамо".

"Ми зустрілися з Ігорем Суркісом. Я сказав президенту про необхідність замінити кількох українських гравців іншими футболістами. Не дорогими легіонерами, а іншими українцями. На 80 відсотків наше бачення співпало, але він пояснив, що не може зробити головні зміни, які я просив. Ребров знає про мої думки і моє рішення. Не впевнений точно, але мені здається, що він такої ж думки щодо необхідності змін в команді. Я вирішив, що в "Динамо" не залишуся, проте все може змінитися, якщо президент змінить свою думку",- уточнив Ріанчо.

"Домінуючу роль в успіхах "Динамо" зіграв Ребров, а не Ріанчо" - Шахов

Колишній тренер, ефірі програми "Профутбол" на "2 + 2", запевнив, що передав список необхідних футболістів Ігорю Суркісу: "У списку чотири футболісти з українського чемпіонату і два - з європейських. Чи входить в список Громов? Так, скоро Громов повинен стати гравцем "Динамо". Це буде прекрасний трансфер для нас".

Зараз ви читаєте новину «Чотирьох футболістів основи "Динамо" потрібно замінити - Ріанчо». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути