пʼятниця, 20 травня 2016 14:12

Ріанчо пояснив, чому не хоче підписувати новий контракт з "Динамо"

Ріанчо пояснив, чому не хоче підписувати новий контракт з "Динамо"

Тренер "Динамо" Рауль Ріанчо підтвердив інформацію Tribuna.com про те, що він залишить київський клуб.

"Я спілкувався з президентом клубу Ігорем Суркісом. У нас відбулася дуже тепла розмова, наприкінці якої ми потиснули один одному руки.

Я дуже вдячний президенту і Сергію Реброву за нашу співпрацю. Наша розмова закінчилася на тому, що мені сказали подумати. Так що, повторюся, до 30 червня я у клубі.

Коли я працюю з командою, моя основна мета - вичавити з гравців максимум. Тому, коли я досяг цієї мети, так би мовити, витиснув футболістів по повній, у мене просто виникає якесь бажання піти.

Я бачу, що не можу, напевно, вичавити більший максимум з гравців "Динамо" ніж той, який я вже витиснув, тому я і говорю про своє рішення.

Я дякую президенту. Я міг би підписати новий контракт, який мені пропонують, але я не хочу. Краще я не буду його підписувати.

Футболісти "Динамо" скупали Реброва і Суркіса у шампанському і помстилися Раулю

Багато хто скаже: "Ти що божевільний?". Але мені краще не підписувати контракт, тому що я відчуваю, що я не зможу вичавити з цих гравців, їх колективу той максимум, який хотів би.

Я вважаю за краще бути щирим і говорити все, як є. Тому що, думаю, та повага, яку президент клубу проявив до мене, вимагає від мене взаємної поваги і щирості. І все. Тому я їду додому", - сказав Ріанчо.

Додамо, що місце Ріанчо займе інший іспанський фахівець - Вісенте Гомес, який до цього працював з динамівської молоддю (U-21 і U-19).

Зараз ви читаєте новину «Ріанчо пояснив, чому не хоче підписувати новий контракт з "Динамо"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути