понеділок, 25 липня 2016 18:47

"Це буде мій подарунок українцям" - Марлос думає про збірну України

"Це буде мій подарунок українцям" - Марлос думає про збірну України
Марлос буде грати за збірну України? Фото: football.ua

Бразильський легіонер донецького "Шахтаря" Марлос зізнався, що може змінити громадянство, щоб мати змогу виступати за збірну України.

Про це футболіст розповів на прес-конференції перед матчем кваліфікації Ліги чемпіонів проти швейцарського "Янг Бойз".

Про збірну України

"Є така можливість. Але це все дуже складно, адже є питання громадянства та паперів. Мені 28 років і важко у такому віці приймати такі важливі рішення. Але така можливість є і ми думаємо над нею. Якщо таке станеться, то це буде мій подарунок українцям. Я постараюся проявити себе у збірній найкращим чином за те, що мене так добре прийняли і прихистили у цій країні".

Про зміну команди

"У мене були пропозиції і ми їх розглядали. Але все вирішувалося на вищому рівні. Зараз я щасливий у "Шахтар". Команда дала мені багато. Я вірю, що після успішного минулого сезону я міг тепер грати у сильнішому чемпіонаті. Але "Шахтар" це так команда, яку я люблю всім серцем. Я дуже щасливий, що я тут".

Про "Янг Бойз"

"Янг Бойз" - це висококваліфікована команда, як у технічному так і в тактичному плані. Там є гравці, які чудово виконують свою роботу. У складі команди є швидкісні футболісти. Зрозуміло, що нам завтра буде складно".

Про роботу з Паулу Фонсекою

"У нас настав період великих змін. Тому абсолютно нормально, що деякі гравці мають труднощі з адаптацією. Що стосується мене особисто, то я повністю готовий. Мені дуже приємно навіть не те, що Паулу говорить з нами однією мовою. Фонсека — дуже інтелігентний тренер. Ми розуміємо всі ідеї, які він нам передає".

Додамо, що матч "Шахтар" - "Янг Бойз" пройде у вівторок, 26 липня, у Львові. Початок зустрічі — 21:45. Наш сайт проведе текстову онлайн-трансляцію поєдинку. Прямий ефір на каналі "Україна".

Зараз ви читаєте новину «"Це буде мій подарунок українцям" - Марлос думає про збірну України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути