понеділок, 12 грудня 2011 19:29

"Було б неправильно продовжувати грати на "Динамо", маючи "Олімпійський"- Суркіс

"Було б неправильно продовжувати грати на "Динамо", маючи "Олімпійський"- Суркіс

Незважаючи на те, що київське "Динамо" гратиме домашні матчі на "Олімпійському", президент біло-синіх Ігор Суркіс не скидає з рахунків ідею будівництва нового клубного стадіону. Крім того, запланована реконструкція діючої динамівської арени імені Валерія Лобановського. Про це бос столичного клубу сказав на прес-конференції з нагоди підписання договору з НСК "Олімпійський".

"Я не відмовляюся від своєї мрії. Але я думаю, що було б неправильно продовжувати грати на "Динамо", маючи у місті такий стадіон як "Олімпійський". Свого часу мені Валерія Васильовича було дуже важко переконати в тому, що "Динамо" має перейти грати на свій стадіон, незважаючи на те, що на матчах чемпіонату України НСК практично не заповнювався. Лобановський вважав, що "Олімпійський" - це стадіон київського "Динамо", - сказав Ігор Михайлович.

У планах керівництва клубу - реконструкція стадіону імені В. Лобановського.

"Ми проаналізуємо ситуацію на стадіоні "Динамо". Провідні архітектори заходу пропонують нам зняти трибуну, розташовану з боку Дніпра. Інші три ми будемо спокійно реконструювати, переносячи їх ближче до поля, по черзі, не припиняючи грати на цьому стадіоні. Починаючи з другої частини нинішнього сезону, грати тут будуть друга команда і дублюючий склад. Відразу кажу: вхід на ці матчі буде безкоштовним, тому запрошуємо на наш стадіон всіх вболівальників. Крім того, я домовився з "Арсеналом", що якщо у них буде бажання, вони теж можуть орендувати наш стадіон", - зазначив президент "біло-синіх".

"Основним каменем спотикання в ході переговорів було те, що ми хотіли, щоб на НСК грали, насамперед, збірна Україна і "Динамо" Київ. В іншому випадку ми б цей договір не підписали б! Не тому, що мені шкода, щоб на цьому стадіоні ще хтось грав, а тому що на практиці полі дві команди не витримує. У цьому ми переконалися нинішньої осені на стадіоні "Динамо". Наше полі дві команди Прем'єр-ліги не витримало.

У середу в нас матч, перемога в якому тільки при певних обставинах може дозволити нам навесні продовжити грати в єврокубках. А якщо б цей матч був вирішальним? Тоді мені складно було б пояснити моїм футболістам, чому вони повинні мучитися. Поле, в принципі, в нормальному стані, але, яке потрібно для команди, що ставить перед собою серйозні завдання", - підкреслив Суркіс.

Фаст-фудами і всім, що знаходиться за межами стадіону, займатиметься керівництво комплексу.

"Я хочу особливо підкреслити: ми не ставимо за мету, по крайней мере, в найближчі п'ять років, заробити на НСК"Олімпійський". Ми навіть готові субсидувати свої гроші, щоб стадіон розвивався. Ми хочемо, насамперед, створити тут таку атмосферу, щоб київський уболівальник приходив і підтримував "Динамо", - зазначив президент "Динамо".

Зараз ви читаєте новину «"Було б неправильно продовжувати грати на "Динамо", маючи "Олімпійський"- Суркіс». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути