Ексклюзиви
пʼятниця, 04 липня 2014 12:41

"Бухарест? Не знаю чому Гатауллін так сказав" - Палкін

"Бухарест? Не знаю чому Гатауллін так сказав" - Палкін
Фото: shahtar.com

Генеральний директор донецького "Шахтаря" Сергій Палкін спростував інформацію про те, що клуб проводитиме домашні матчі Ліги чемпіонів у Бухаресті. Її на вчора озвучив на прес-конференції Ігор Гатауллін, голова атестаційного комітету Федерації футболу України.

"Я не знаю, звідки у Гатаулліна така інформація, - каже Палкін. - Його слова ніяк не узгоджені з позицією нашого клубу. Чому Гатауллін висловлюється про речі, які йому невідомі і недоступні — мені невідомо. Пояснюю: "Шахтар" стартує у Лізі чемпіонів 16 чи 17 вересня. За кілька тижнів до цього ми маємо надіслати до УЄФА "заявку" на стадіон, який прийматиме домашні матчі команди. Пріоритет — "Донбас Арена". Ми сподіваємося, що ситуація владнається, і ми зможемо грати на рідному стадіоні. І сподіватимемося до останнього моменту. Якщо ні — гратимемо на інших українських стадіонах".

Поки що УЄФА дозволяє проводити міжнародні матчі в Києві, Львові та Черкасах. Останнє місто відпадає — місцевий стадіон не відповідає критеріям проведення матчу Ліги чемпіонів. А у Києві та Львові, враховуючи політичну ситуацію, уболівальники можуть уболівати проти "Шахтаря".

"Маю надію, що цього не трапиться, - говорить Сергій Анатолійович. - Ми- український клуб, здобуваємо очки у рейтинг України. І розраховуватимемо на підтримку у будь-якому місті держави, якщо мова йде про матч Ліги чемпіонів. Але повторюсь: краще, щоб за нас уболівали на "Донбас Арені".

Нині "Шахтар" готується до сезону в Швейцарії. 22 липня у Львові команда зіграє матч за суперкубок України проти київського "Динамо".

Зараз ви читаєте новину «"Бухарест? Не знаю чому Гатауллін так сказав" - Палкін». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути