субота, 05 вересня 2015 10:31

"Будемо грати тільки на перемогу" - Львів напередодні матчу Україна - Білорусь
6

Сьогодні національна збірна України зіграє з білорусами матч відбору на Євро-2016. Надважливий поєдинок для обидвох команд розпочнеться о 19:00 на "Арені Львів".

Напередодні наставники команд Михайло Фоменко та Олександр Хацкевич зустрілися з журналістами, а футболісти провели тренування на полі "Арени Львів".

"Для того, щоб реалізувати наш потенціал, перш за все потрібно віднайти ключик. А ключик – це психологія. Важко якось розподілити сили на два поєдинки. Завтра буде важка гра. Матч з білорусами дасть нам певну інформацію перед майбутнім поєдинком проти збірної Словаччини", - сказав учора журналістам Фоменко.

 

Наша збірна зазнала перед грою двох кадрових втрат. Нападник Євген Селезньов тільки вийшов на тренування, як схопився за коліно. Як наслідок, рецидив травми меніска і форвард не допоможе команді у матчі з білорусами та словаками.

"Ви ж знаєте: Євген без травми - не Євген. Сьогодні подивимось, як він буде тренуватись", - сказав перед тренуванням Михайло Іванович.

Півзахисник Сергій Сидорчук взагалі не полетів до Львова. У футболіста розтягнення м'яза.

 

Збірна Білорусі також має кадрові проблеми. Команда Олександра Хацкевича ще раніше втратила двох захисників.

"Ми будемо грати у той футбол, який принесе нам результат. Цей результат - перемога. Є шанси зачепитися за третє місце у групі. Ми розраховуємо тільки на перемогу. Ні Україну, ні Білорусь нічия не влаштує", - сказав Хацкевич.

Нагадаємо, що на "Борисов-Арені" українці обіграли білорусів з рахунком 2:0.

"Вдома ми пропустити два м'ячі від збірної України. Перший — автогол Мартиновича. Другий — контратака. Уявляєш, який у нас був шок від цього? Зрозуміло, що до Львова ми приїхали, як мінімум для того, щоб повернути боржок фортуни, - каже журналіст білоруського телеканалу "Білорусь 1".

Якщо ми програємо, то втратимо всі шанси на те, щоб зайняти третє місце і потрапити у плей-офф. Завтра будемо грати тільки на перемогу. Зрозуміло, що нам буде важко виграти. По-перше, Україна представлена божевільним складом. По-друге, у нас відсутні два захисники — Денис Поляков та Сергій Політевич.

Якщо ми вистоїмо перші 30 хвилин, то потім, можливо, нам пощастить. Після приходу Хацкевича у збірну ми перемогли Македонію і мінімально поступилися Іспанії. Команда заграла по-іншому. Футболісти згуртувалися навколо наставника. Він веселий і харизматичний. Футболісти йому вірять", - каже білоруський колега.

 

По Львову вже вчора гуляли вболівальники збірної Білорусі з біло-червоно-білими прапорами і скандували "Беларусь". Їх очікується близько тисячі. На "Арені Львів" обіцяють аншлаг. Всі квитки на стадіон продані.

Вчора біля кас стадіону були довжелезні черги. Це у продаж надійшли квитки на матчі "Шахтаря" у Лізі чемпіонів. Клуб вирішив продавати тікети пакетом на три домашні гри.

 

За 350 гривень можна подивитися "Реал", ПСЖ та "Мальме". На збірну вчора у касах залишалися лише найдорожчі квитки по 1200 гривень.

 
 
 

Погода у Львові вже цілком осіння — хмарно, з холодним вітром і дощем.

 
Зараз ви читаєте новину «"Будемо грати тільки на перемогу" - Львів напередодні матчу Україна - Білорусь». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути