середа, 18 грудня 2013 12:56

"Бринзак не заплатив мені грошей за п'ять місяців" - екс-тренер збірної України з біатлону

"Бринзак не заплатив мені грошей за п'ять місяців" - екс-тренер збірної України з біатлону
Королькевич: "Бринзак постійно дещо забуває". Фото: ria.ru

Екс-тренер збірної України з біатлону Володимир Королькевич в інтерв'ю sports.ru стверджує, що працював з українською федерацією за усною домовленістю. При цьому стверджує, що президент Федерації біатлону України Володимир Бринзак не розрахувався з ним за п'ять місяців.

У свою чергу , Володимир Бринзак стверджував, що у тренера був підписаний контракт з НОК України та з МОК за програмою солідарності. І що команду фахівець кинув через гроші, які запропоновали росіяни.

"Це його проблеми, - говорить Королькевич. - У мене дуже хороший контакт з українською командою, вітаю їх, ставлюся з повагою, вболіваю за них. Вони працюють за моєю тренувальною програмою - все залишилося на руках у дівчаток, у Шамрая. Ми коли проводили спільні збори - я ж бачив, яка там робота йде".

За словами тренера, Бринзак "про дещо забуває в кожному інтерв'ю".

"З минулого грудня він Королькевича навіть не розрахував. Я не отримав грошей за грудень, січень, лютий, березень і квітень. Довго замовчував про це, але тепер ось говорю. Нехай він з цього почне. А він образився. Вважає, що я його підвів, пішов, каже про договори, які я підписав", - говорить Королькевич. При цьому зазначає, що нічого не підписував.

"Був усний договір. На роботу я до нього не просився, як він говорить. У мене була нормальна команда в Словенії - він сам попросив мене допомогти", - стверджує тренер.

Нагадаємо, на даний момент Володимир Королькевич працює зі збірною Росії.

Зараз ви читаєте новину «"Бринзак не заплатив мені грошей за п'ять місяців" - екс-тренер збірної України з біатлону». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути