середа, 30 липня 2014 09:47

Бріггсу не вдалося спровокувати Володимира Кличка на бійку

Бріггсу не вдалося спровокувати Володимира Кличка на бійку
Шеннон Бріггс gorodokboxing.com

Американський боксер-суперважковаговик Шеннон Бріггс ледь не влаштував бійку з володарем поясів за трьома версіями українцем Володимиром Кличком. Про це повідомляє портал Fightnews.

Інцидент стався на відкритому тренуванні Кличка, який готується до майбутнього поєдинку проти болгарина Кубрата Пулєва. Бій пройде 6 вересня у німецькому Гамбурзі.

Бріггс, який тренувався в тому ж залі, влаштував словесну перепалку з українцем, після чого викликав його на бій і мало не почав бійку, піднявшись на ринг до Кличка. Для того, щоб заспокоїти американця і відвести його із зали, знадобилася допомога тренерів.

Американець вже кілька місяців добивається бою проти Кличка. У березні він намагався спровокувати чемпіона, з'явившись на його тренування і кинувши в нього кросівком. Попутно він заявив, що українець обирає собі для бою тільки слабаків.

У квітні Бріггс увірвався на прес-конференцію, присвячену поєдинку Кличка з Алексом Леапаї, зірвав з себе футболку і кинув її в українського спортсмена, вимагаючи надати йому можливість реваншу.

Український важковаговик володіє титулами за версіями Міжнародної боксерської федерації (IBF), Всесвітньої боксерської організації (WBO) і Всесвітньої боксерської асоціації (WBA). Пулєв є обов'язковим претендентом на титул IBF. За бій з болгарським спортсменом Кличко отримає 5,8 мільйона доларів незалежно від результату поєдинку.

42-річний Бріггс - чемпіон світу у важкій ваговій категорії за версією WBO 2006-2007 років. Він виграв пояс у білоруса Сергія Ляховича і поступився в наступному ж бою росіянинові Султану Ібрагімову. 16 жовтня 2010 він програв бій за титул чемпіона WBC братові Володимира Віталієві Кличку. Це був його останній бій, проте боксер планує повернутися на ринг.

Зараз ви читаєте новину «Бріггсу не вдалося спровокувати Володимира Кличка на бійку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути