Шеф-кухар національної збірної України Любомир Тошич в ефірі програми "Bonjuor EURO" поділився обіднім меню нашої збірної на сьогоднішній день.
- Салати легкі, без зайвих заправок. Кожен гравець робить салат за своїм смаком, як захоче. Найбільше їдять слабосолений лосось, рукколу, помідори. Три види фрешу, три види компоту й свіжі фрукти.
Сьогодні приготували курячі гамбургери, філе тунця, смажений судак, гратен, овочі-гриль, тушковану телятину з овочами. Обов'язково паста, без неї ніяк. Свинину з меню прибрали, її взагалі не готуємо. Хлопці просили сьогодні борщ, і ми його приготували. А якщо виграють Євро, то й сала буде багато, - підкреслив Тошич.
Нагадаємо, найближчий матч групового раунду Євро-2016 збірна України проведе проти Північної Ірландії 16 червня. Початок - о 19:00, трансляція - ТРК "Україна", текстовий онлайн - Gazeta.ua.
"Вважаю, наші вийдуть з групи з другого місця" - Франков
Нагадаємо, в стартовому поєдинку турніру синьо-жовті поступилися лідеру групи С, збірній Німеччини, 0:2.
Коментарі