середа, 24 серпня 2016 16:57

Бойко травмувався на тренуванні "Бешикташа"

Бойко травмувався на тренуванні "Бешикташа"

Український голкіпер "Бешикташа" Денис Бойко отримав травму лівого стегна на тренуванні команди.

Офіційної інформації з приводу термінів відновлення резервного воротаря "Бешикташа" немає, але турецька преса повідомляє про три-чотири тижні без футболу для Бойка.

Таким чином, швидше за все, Бойко не візьме участі у матчі відбору до Кубка світу-2018 у складі збірної України проти Ісландії, який відбудеться 5 вересня на НСК "Олімпійський" у Києві. Підготовку до поєдинку синьо-жовті почнуть вже 29 серпня.

Раніше "Малага" активно вела переговори щодо трансферу Дениса, маючи намір взяти його в оренду. Поки невідомо, чи зірветься потенційний перехід через травму екс-гравця "Дніпра".

28-річний Денис Бойко перейшов у "Бешикташ" з "Дніпра" в минулому січні, підписавши з турками контракт до літа 2020 року. Проте, не дивлячись на високий рівень очікувань, Бойко зіграв у минулому розіграші турецької Суперліги тільки 3 матчі, які запам'яталися помилками у не найскладніших ситуаціях.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дениса Бойка включили до ТОП-11 трансферів тижня

Більш того, у новому сезоні Бойко взагалі може виявитися третім воротарем команди, так як цього літа "Бешикташ" підписав екс-голкіпера "Депортиво" Фабрі. Це може поставити жирний хрест на перспективах Дениса.

Раніше цього літа ЗМІ неодноразово писали про можливе повернення Бойка у київське "Динамо", а також інтерес до воротаря з боку грецького ПАОКа.

Зараз ви читаєте новину «Бойко травмувався на тренуванні "Бешикташа"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути