неділя, 28 квітня 2013 20:10

Безус одягнув після матчу футболку Ярмоленка
7

Роман Безус
Фото: ФОТО: Ірина Козюпа
Андрій Ярмоленко
Артем Федецький

Гравець київського "Динамо" Роман Безус після перемоги над "Дніпром" одним із перших вийшов до журналістів. Футболіст на 56-й хвилині замінив автора дубля Лукмана Аруну.

"Ми виконали завдання на гру і здобули перемогу, - сказав Безус. - Всі гравці задоволені. Хотів би подякувати нашим вболівальникам за підтримку. Те що вони роблять важко описати словами. Все це дуже красиво і допомагає команді. Хочеться, щоб на кожен матч збиралося стільки вболівальників (на гру з "Дніпром" прийшли більше 55 тисяч глядачів) і вони влаштовували такі переклички, як сьогодні (фанати "Дніпра" скандували "Киев", а фани "Динамо" — "Днепр"). Особливо сподобались дружні стосунки між вболівальниками, адже не звучало ні образ і лайки.

Я задоволений грою всієї команди. Що стосується мене особисто, то моментами я грав непогано, а моментами — погано. Головне, що нам вдалося перемогти.

Щодо вилучення Мандзюка, то дві його жовті карточки були по ділу. Як і всі інші. Мені, здається, сьогодні "Дніпру" нема на що жалітися.

Чого відмінили наш гол? З лавки запасних було важко роздивитися момент. Пізніше нам сказали, що м'яч потрапив у руку Брауну Ідейє. Можливо у цьому причина."

В одному з епізодів Артем Федецький порушив правила проти Безуса. Олег Блохін емоційно відреагував на момент за що отримав вилучення від головного арбітра матчу Анатолія Жабченка.

"Я не бачив того епізоду. Добре, що нам вдалося виграти. У матчі з "Металістом" нам не вистачатиме Блохіна на лавці запасних. Як кажуть, будемо битися за себе і за того хлопця.

Думаю, "Дніпро" вже практично вибув з гонки за друге місце. Для нас зараз головне успішно зіграти з "Металістом". Це ключова гра."

Відзначимо, що Безус був одягнений у футболку з №10. Під цим номером грає Андрій Ярмоленко. У Романа — 9.

Зараз ви читаєте новину «Безус одягнув після матчу футболку Ярмоленка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути